Oikein hyvää Naistenpäivää kaikille Naisille!

Blogi, tiistaina 08.03.2011

Tänään eduskunnassa aamusta aivan supertiukka aikataulu ja kasa vaikeita ja lähes mahdottomia asioita pöydällä. Mutta sen jälkeen sitten iltapäivällä kansanedustajakavereitteni Sanna Perkiön ja Tapani Mäkisen kanssa ympäristöaiheiselle kierrokselle. Ensin ympäristövaliokunnan ryhmämme kanssa suuntaamme Tikkurilan Wayne´s Coffeelle ja iltapäivällä kello 15-16 olemme sitten Riihimäen Feeniks Cafessa. Naistenpäivän kunniaksi hyvät herkut tarjolla eli tervetuloa mukaan!

Tänään myös kahvitarjoilut Lopen Shellilla ja Lopen Nesteellä koko päivän. Aamuparlamentille jo tänään aamulla kello 7 pöytä katettuna kummassakin paikassa ja koko päivän Naistenpäivän kunniaksi kahvit tarjolla. Myös miehille. Tervemenoa ja tervetuloa siis tänään kahvittelemaan.

Mutta nyt kello jo kohta seitsemän ja aika suunnata Helsinkiin matka. Mielenkiintoinen työpäivä edessä. Ensin Hämeen asioita ja sitten ympäristövaliokunta ja sen perään vielä ennen istuntoa sivistysvaliokuntakin.

Tukiryhmään eilen illalla ilmoittautui:

Raija Forsman, Hämeen Matkailun toimitusjohtaja, Hämeenlinna 
Ossi Savolainen, Uudenmaan maakuntajohtaja, Hyvinkää 

….

Kello 21.27 ja uskomaton päivä takana. Kokouksia, äänestyksiä, kokouksia, neuvotteluja, taukoja, kokouksia jne. Saimme kuitenkin asiat eteenpäin ja myös mm. keskustankin hallitusryhmän ajaman maankäyttö- ja rakennuslain uudistuksen. Hankala asia, mutta toivottavasti siihen palataan kokonaisuudistuksenkin aikaan ja katsotaan vielä kertaalleen miten tämä maakuntakaavoitus ja kaupansijoittuminen toimii.

Valiokuntien ja sitten täysistunnon jälkeen tapasin kolme eri vierasryhmää eli ensin pari luokkaa oppilaita Hämeenlinnasta entisen opiskelukaverini Ismo Ala-Kauhaluoman johdolla, ja sitten koululaisia Lahdesta ja vielä bussilastillisen väkeä Lopelta. Sen jälkeen sitten kiertueelle ympäristövaliokuntaryhmämme kanssa.

Ensin Sanna Perkiön ja Tapani Mäkisen kanssa Kokoomus Kuuntelee tilaisuus Tikkurilan Wayne´s Coffeessa ja sitten tuhti tunti ympäristöpolitiikkaa ja hyvää keskustelua Riihimäellä Cafe Feeniksissä. Kummassakin paikassa kahvilat täynnä ja juttua riitti. Onnistunut kierros siis jälleen.

Tänään myös tarjosin Naistenpäivän kunniaksi kahvia eri huoltoasemien kahviloissa. Koko päivä pannu kuumana ja viestejä kymmeniä kiitokseksi uudenlaisesta tavasta tehdä ja tervehtiä niin naisia Naistenpäivänä kuin kaikkia työhön kiiruhtaneita tai iltapäivällä kotimatkalla olleita. Nappijuttu ja tehdään vielä joku päivä toistekin ja vaikkapa useammassakin kunnassa ja kaupungissa.

Huomisaamuun vielä ylimääräinen sivistysvaliokunnan kokous aamuvarhaiselle. Siksi taidan nyt luovuttaa. Palataan aiheisiin huomenna.

Alla muuten hauska video. Kannattaa katsoa.

Tukiryhmään lisää:

Matti Lindström, diplomi-insinööri, Hattula
Riitta-Liisa Lindström, yrittäjä, Hattula
Eeva Lindström, yrittäjä, Hämeenlinna
Mia Lindström, myyjä, Hämeenlinna
Hanne Lindström, myyntiassistentti, Hämeenlinna
Mika Lindström, logistiikkatyöntekijä, Hämeenlinna
Mika Friman, fysioterapeuttiyrittäjä, Loppi 

 

Kommentit