Nuortenilta Hämeenlinnassa tänään… Pizzaa ja politiikkaa!

Blogi, torstaina 15.01.2015

Tänään järjestämme toisen Pizzaa ja Politiikkaa -nuorteniltamme. Ensimmäinen Riihimäellä sai hyvän vastaanoton ja synnytti ison ryhmän joka on pitänyt yhtä illan jälkeen. Viime vuosi huipentui Riihimäen ryhmän kanssa pikkujouluihin, mutta porukka kävi myös eduskunnassa tapaamassa mm. Ben Zyskowicziä, maatalousministeri Petteri Orpoa kuin myös Ilkka Kanervaa ja Kimmo Sasiakin.

Illalla kello 19 järjestämme siis Hämeenlinnassa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille nuorille pizzaillan. Iltaan ovat tervetulleita kaikki joita edes vähän nämä asiat kiinnostavat tai vaikka vain kaverin mukaan lähtijätkin. Mukana on Hämeenlinnassakin Kokoomuksen valtakunnallisen Nuortenliiton puheenjohtaja Susanna Koski ja myös nuori kaupunginvaltuutettu Derya Özgün. Minä olen luvannut maksaa pizzaa ja kerron myös hieman kansanedustajan työstä.

Paikka on kauppakeskus Goodmanin uusi Ravintola Topkapi (Kaivokatu 7) ja siellä aloitamme kello 19. Pari tuntia olemme aikaa pizzailtaan varanneet eli kesken illankin pöytämme voi liittyä.

Tervetuloa siis mukaan! Ja sovitaan jo nyt niin, että tämäkin porukka tekee seuraavan juttunsa sitten eduskunnassa. Helsingin matka siis seuraavaksi ja jos vaikka siellä saisimme seuraamme pääministeri Alexander Stubbin. Katsotaan.

Mutta tänään illalla. Nähdään! Ja voitte myös vinkata tutuille nuorille tästä!

Illansuu ja vauhdikaspäivä jatkuu. Tänään sain TET-jaksolle eduskuntaan rakkaan kummityttöni Venla Hatakan ystävänsä Venla Variksen kanssa. Tytöt tänään ahkeroineet täällä monessa eri paikassa ja jatkavat huomenna. Mainioita nuoria maamme täynnä.

Minulla tänään ollut todellinen kokousten päivä. Valiokunnissa isoja kuulemisia ja sitten kokoomuksen työvaliokuntaa ja paljon muuta. Mutta oikeastaan nyt vain sellaisia asioita jotka saamme maaliin vasta jonkun ajan päästä. Palailen niihin tässä lähiaikoina. Nyt auton nokka kohti Hämeenlinnaa ja nuortenilta siellä.

Kello 22.35 ja juuri Susanna Kosken kanssa takaisin Helsinkiin Hämeenlinnasta. Hämeenlinnan Pizzaa ja politiikkaa ilta onnistui Riihimäen tapaan yli odotusten. Pöytä oli täynnä ja mikä hienointa innokkaita ja aktiivisia nuoria. Hauska oli kuinka kotimatkalla jo sain pari viestiä nuorilta. He halusivat mukaan kampanjatiimiini ja muutama jo myös samantien kokoomusnuoriikin. Nämä illat vaan ovat niin antoisia minullekin. Saa nähdä mihin teemme seuraavan. Ainakin Forssaan ja Lahteen on toivottu. Katsotaan siis.

Mutta palataan huomenna vielä näihinkin tunnelmiin. Nyt kotia kohden ja nukkumaan. Huomenna aikainen herätys ja eduskuntapäivä jälleen.

Kommentit