Nuoria Riihimäeltä vierailulla.

Blogi, keskiviikkona 17.09.2014

Kesällä tapasin ystävän syntymäpäivillä mainion ryhmän nuoria. Heidän äiti esitteli nuoret minulle ja sen jälkeen kansanedustaja Heinonen olikin aikalailla tiukassa tentissä. Toista tuntia kävimme mukavaa keskustelua monesta aina maanpuolustuksesta EU:hun ja moneen muuhun. Nuoret pyysivät myöhemmin Facebook-kaveriksi ja tänään he tulivat visiitille eduskuntaan. Lilli Lindblomin johdolla nuoret tulivat käymään ja lounastauko meni tänään mukavasti heidän kanssa. Myös Ben Zyskowicz ja Ilkka Kanerva kävivät nuoria moikkaamassa ja pääministeri Alexander Stubbkin harmitteli että ei lopulta mukaamme päässyt. Täytyy kyllä sanoa, että tämä hetki antoi taas kummasti virtaa tähänkin päivään. Hienoja nuoria ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneita eihän sellaisista voi olla kuin iloinen.

Samat nuoret myös tulossa mukaan Riihimäelle Pizzaa ja Politiikkaa -nuorten iltaamme lokakuun 6. päivänä. Ilta on siis avoin kaikille nuorille ja mukana kanssani iltaa järjestämässä kaupunginvaltuutettu Derya Özgün ja mukana myös Kokoomusnuorten puheenjohtaja Susanna Koski ja Hämeen Kokoomuksen Anni Puntila. Jos ilta herättää kiinnostusta niin ei muuta kuin mukaan vaan. Tapahtuman löytää Facebookista ja tietoa illasta voi jakaa myös kaikille tutuille nuorille. Ja itseasiassa samana päivänä aamusta menemme myös Riihimäen Lukiolle tapaamaan abeja eli hauska nuorten päivä silloin luvassa.

Mutta nyt lounastauko Lillin, Antonin ja Oton kanssa vietetty ja päivä jatkuu. Tänään jo aamusta takana Veikkauksen ja Valtionliikuntaneuvoston kokoukset ja myös isossa salissa keskustelut koulutuksesta, liikunnasta ja urheilusta, ympäristöstä ja kohta sitten oikeusministeriön hallinnonala. Aika monta puheenvuoroa tällekin päivälle kertyy ja iltamyöhään taitaa päivä venyä.

 

Kommentit