Nippu esityksiä eduskunnassa eteenpäin.

Blogi, maanantaina 07.07.2014

Tänään eduskunnassa oli hiljaista. Niin toisaalta pitääkin näin heinäkuussa olla. Minulla itselläni oli muutamia asioita vielä valmisteltavana ja tänään ne sitten sain jätettyä eteenpäin. Pari lakialoitetta valmiiksi joissa toisessa vankien lomalta palaamatta jättäytyminen muutettaisiin vankilasta karkaamiseksi. Ja myös avovankiloissa sama muutos. Ja toisessa kuntouttavan työtoiminnan lainsäädäntöä muutettaisiin niin, että myös kunnan tai kuntien omistama osakeyhtiö voisi hoitaa tehtävää. Nyt nimittäin uusi laki on ajamassa alas esimerkiksi Päijät-Hämeessä täysin toimivan mallin vain hallintomallin takia. Lisäksi muutama esitys liittyen hevosenlannan energiakäyttöön polttamalla ja viimeisenä suomalaisen lampaan pässiaseman lupaproblematiikka. Esitykset pian eduskunnan kotisivuillakin kokonaisuudessaan.

Ajatellin, että ei eduskunnassa ketään heinäkuulla olisi. Mutta yksipä olikin eli ystäväni Ben Zyskowicz. Olenkin jo vierasryhmille aina kertonut heidän tavatessaan Benin, että aikanaan Johan Siren suunnitteli eduskunnan kaikkia yksityiskohtia myöten ja yksi niistä oli Ben. Ben nimittäin on aina paikalla ja ollut vuodesta 1979 lähtien. Benin kanssa teimmekin treffit iltapäivään vielä hänen mökilleen Espalle. Strindbergillä olikin tarjoilut kohdillaan ja terassilla mukava tunnelma. Sellainen on Benin mökkikesä 🙂

Mutta tämän viikon kaikki päivät aloitan hevosen selässä. Siis tänään alkoi kesän hevosviikkoni. Aamusta heti kahvin jälkeen tallille ja Homeroksen kanssa nauttimaan kesästä ja lomasta. Tämä ratsastus ja hevoset vaan on niin mun juttu ja tässä hommassa mieleni ja sieluni vaan lepää niin parhaiten. Tänäänkin mukavaa menoa ja laukkaa ja huomenna jatkamme.

Ja illallakin vielä Helsingistä kotimatkalla hevosvoimia. Riihimäen Kesäraveissa tänään Amatööriohjastajien ensimmäiset MM-startit ja väkeä paljon paikalla. Hauska oli myös kuulla, että muutamat olivat eilisen blogini innoittamanakin lähteneet kesäraveihin. Toivottavasti ravikärpänen nyt puraisi teitä oikein kunnolla. 

Kesää teille kaikille. Nautitaan jokainen tavallamme.

Kommentit