Niinistö ja Heinonen kiersivät Itä-Hämettä – Asikkala, Hartola, Sysmä ja Heinola

Uutiset, perjantaina 25.03.2011

Kansanedustaja Timo Heinonen jatkoi Itä-Hämeen kampanjaansa perjantaina 25. maaliskuuta yhdessä kansanedustajaehdokas Sari Niinistön kanssa. Toinen perättäinen Itä-Häme-päivä piti sisällään aamukahvit Asikkalan Kanavan Kotileipomossa ja siitä päivä eteneni Hartolaan ja Sysmään ja iltapäivällä kahviteltiin vielä Heinolassa.

– Väki oli tyytyväistä kun kierrämme rauhalliseen tahtiin eri kunnissa. Tänäänkin olimme varanneet aikaa joka paikkaan tunnin ja toistakin ja se takasi hyvät keskustelut monessa paikassa, kertoi Timo Heinonen kotimatkallaan Heinolasta Lopelle.

Timo Heinonen kertoi aamukahvilla olleen Asikkalassa väkeä täysi tupa ja tunnin aikana kahvikaverit vaihtuivatkin vielä pariin otteeseen. Päivällä Hartolassa ja Sysmässä oli rauhallisempaa, mutta jälleen Heinollassa väkeä oli hyvin.

– Niinistön Sarin kanssa on mukava ja kiva tehdä kampanjaa. Tänäänkin kokoon useampi sata kilometriä ja kymmeniä hyviä keskusteluja. Ja huomenna sitten jatkamme Kanta-Hämeen puolella, kertoi Timo Heinonen.

Lauantain kampanjapäivän Timo Heinonen käynnistää jo kello 9.15 Hämeenlinnan Kahvilakorvalta ja sitten ohjelmassa on S-Marketit Hattulassa klo 10.15 ja Hauholla klo 11.15. Puoliltapäivin ohjelmassa on vielä visiitti Tuuloksen Tuuloseen.

Kommentit