Heinosen kampanja jatkui Kanta-Hämeessä – Hämeenlinna, Hattula, Hauko ja Tuulos lauantain ohjelmassa

Uutiset, lauantaina 26.03.2011

Kansanedustaja Timo Heinosen eduskuntavaalikampanjan kiertue jatkui lauantaina kahden pitkän Päijät-Häme-päivän jälkeen jälleen Kanta-Hämeessä. Kampanjapäivä alkoi aamukahvilla Hämeenlinnan Kahvila Korvassa ja jatkui sieltä Hattulaan ja Hauholle ja iltapäivällä Tuuloksen Kauppakeskus Tuuloseen.

– Kilometrejä joo tulee kyllä ihan kiitettävästi. Nyt takana useampi yli 300 kilometrin kampanjapäivä ja onhan siinä ennen muuta satoja hyviä keskustelujakin takana, hymyili Timo Heinonen.

Heinonen kertoi Kanta-Hämeessä kiertueella olleen esillä hyvinkin paljon samoja aiheita ja teemoja kuin kahtena edellisenä päivänä Päijät-Hämeenkin puolella.

– Kyllä ihmisiä samat asiat huolettaa ja puhuttaa. Tänäänkin esillä talous useammassakin keskustelussa ja myös opiskelijoiden asiat ja maahanmuutostakin puhuttiin, kertoi Heinonen.

Kanta-Hämäläisiä omia aiheita olivat Hämeenlinnan OKL ja Helsinki-Tampere -junaradan kehittäminen.

– Kyllä työni näissä asioissa on näköjään pantu merkille. Tänäänkin kaksi eri keskustelua OKL:stä ja parissa puheessa esillä myös junaratamme kehittäminen. Nämä ovat isoja juttuja niin meille täällä Hämeessä, mutta myös koko maalle.

Timo Heinosen kanssa Kanta-Häme-kiertueella olivat mukana hämäläisistä kansanedustajaehdokkaista Sirpa Tilander, Tuija Nurmi, Sari Rautio, Sari Niinistö, Riitta Takala, Lulu Riikonen, Kalle Jokinen, Juha Rostedt, Wilson Kirwa, Timo Saviniemi ja Arto Viljanen.

– On todella upeaa, että joukkueemme haluaa tehdä kampanjaa näin yhdessä. Yhteishenki on hyvä ja kyllä tässä tehdään täysillä töitä erinomaisen kokoomustuloksen eteen, totesi Timo Heinonen ennen Lopella järjestettyä Miesten Päivää.

– Illansuu ja ilta menee tänään Lopella aivan uudenlaisen tapahtuman parissa. Järjestämme Lopen Ampumaradalla Miesten Päivän missä esillä metsästys ja kalastus ja niihin liittyvät asiat, kertoi Heinonen.

Kommentit