Asuntoministeri Jan Vapaavuori Itä-Hämeen kiertueella – Heinola, Hartola, Sysmä ja Padasjoki

Uutiset, torstaina 24.03.2011

Asuntoministeri Jan Vapaavuori kiersi maaliskuun 24. päivänä Itä-Hämeen kuntia. Kiertueen ohjelmaan mahtui toritapahtumat Heinolassa ja Hartolassa sekä kunnan tapaaminen Sysmä ja Kahvila Korvan Kokoomus Kuuntelee -tapahtuma Padasjoella. Aamulla Vapaavuori oli tavannut vielä lahtelaisia yrittäjiä. Väkeä riitti kiertuella jokapaikkaan vaikka sää vaihtelikin kevään auringosta tuuliseen ja koleaan takatalveen.

– Kyllä sää oli joo aikamoinen. Hartalosta oli pakko hakea jo välihousuja lisää, naureskeli Timo Heinonen pitkän kampanjapäivän päätteeksi.

Heinonen kertoi keskusteluilmapiirin muuttuvan koko ajan kun vaalit lähestyvät.

– Näyttää siltä, että mitä lähemmäksi vaalit tulevat niin sitä vastuullisemmin aletaan huomista katsella. Tänäänkin useampi keskustelu missä hyvin ymmärrettiin, että mahdollisen protestiäänen ja sen tuloksen kanssa pitää elää sitten neljä vuotta eikä vain hetkeä äänestyskopissa, kertoi Timo Heinonen.

– Näyttää siltä, että tässä vaikeassa tilanteessa vastuunkantajille on kuitenkin selkeää tilausta. Näin uskoin käyvän ja niin ainakin nyt torikeskusteluissa on henki muuttunut.

Kansanedustaja Timo Heinonen jatkaa Itä-Hämeen kiertuetta vielä huomenna perjantaina yhdessä Sari Niinistön kanssa.

– Huomenna jatkamme Itä-Hämeessä. Ohjelmassa aamukahvit Asikkalan Kanavan Kotileipomossa ja sitten Sysmä, Hartola ja Heinola, kertoi Timo Heinonen.

Kommentit