Netti-tv ja tv-mainos valmistumassa

Uutiset, perjantaina 09.02.2007

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen netti-tv ja tv-mainos valmistuvat tulevalla viikolla. Tv-alan ammattilaisena Heinonen halusi tehdä materiaalit huolella ja kahden kuvauspäivän aikana Riihimäellä, Lopella ja Helsingissä materiaalit saatiinkin valmiiksi. Materiaalin viimeistelyn jälkeen netti-tv:n versio julkaistaan ensi viikolla. Tv-mainos pysyy vielä salaisuutena.

– Oli mukava tehdä ammattilaisten kanssa työtä. Samat tutut henkilöt joiden kanssa olen tehnyt viisi vuotta eri ohjelmia olivat nyt tekemässä minun materiaaleja. Itse sain nyt keskittyä vain olemaan oma itseni, kertoi Heinonen kuvausten jälkeen.

Netti-tv:n versio tulee olemaan laajempi useamman minuutin mittainen video. Video kertoo Heinosen työstä opettajana ja yrittäjänä ja oman osansa videolla saavat myös politiikka ja harrastukset.

– Hevoset ja ratsastus ovat minun juttuni. Aloitin vasta aikuisella iällä, mutta viidessä vuodessa hevoset ovat vieneet mukanaan. Täydellistä hermolepoa. Ratsastus on niin vaativaa, että kaikki keskittyminen menee yhteistyöhön hevosen kanssa ja silloin unohtuu kaikki muu. Se tekee varmasti hyvää, hymyili Heinonen.

-Yrittäjäosuudessa paljastamme hieman mitä tv-maailman kulisseissa tapahtuu. Miten ohjelmat tehdään ja mitä kameran takana tapahtuu.

Hevosten lisäksi Heinoselle tärkeitä harrastuksia ovat kirjallisuus ja työn kautta myös harrastuksena vahvasti elämään tullut moottoriurheilu.

– Kirjallisuudessa sellaisia minun suosikkeja ovat ehdottomasti Juhani Peltonen, jonka kirjallisuusseurankin puheenjohtajana toimin ja Juice Leskinen. Heidän tuotantonsa on hyllyssämme lähes täydellisenä. Sitten suomalaisia kirjailijoita paljon ja tietenkin poliittiset ja yhteiskunnalliset kirjat täyttävät kirjahyllyjämme.

TV-mainoksen sisältö, pituus ja tv-kampanja yleisesti pidetään edelleen salaisuutena. Heinonen lupaa kuitenkin, että kampanja tulee näkymään ja kuulumaan.

-Se on erilainen. En ole sellaista ennen nähnyt vaalimainoksissa. Mitä se sitten tarkoittaakaan niin se selviää aikanaan, iski Heinonen lopuksi silmää eikä suostunut enempää paljastamaan.

Timo Heinosen tv- ja netti-tv-materiaalien kuvauksista ja editoinnista vastaa Helsinkiläinen Visualsports Oy (www.visualsports.tv) ja äänityksestä Mika Ylipekka.

Kommentit