Nenäpäivä Lopen Lukiossa.

Blogi, perjantaina 02.11.2012

Tänään olen saanut kutsun oman lukiomme nuorilta osallistua heidän Nenäpäivään. Lopen Lukion Nenäpäivä-tiimi otti yhteyttä jo hyvissä ajoin ja haastoivat minut mukaan tärkeään työhön. Eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä kun Karla soitti ja kysyi ja nyt ollaan tässä. Lopen Nenäpäivä alkaa puolikympiltä.

Valtakunnallinen virallinen Nenäpäivä on 9.11., mutta tiimit jo keräävät rahaa hyväntekeväisyyteen. Lukiommekin tiimi on saanut jo hyvän potin kasaan, mutta kassaan toki mahtuu vielä lisääkin. Olisiko se myös sinun tiesi auttaa hädässä olevia? Tästä pääset Lopen Lukion Lippaaseen lahjoittamaan rahaa kehitysmaille. Lopen Lukion Nenäpäivä -tiimi.

Nyt kuitenkin lähdettä kohti Lukiota. Saa nähdä mitä Uudentalon Karla on joukkoineen keksinyt.

Pitää uskaltaa heittäytyä. 

Kiitos Karla ja Lopen lukiolaiset. Oli hauska Nenäpäivä Gaala Loppisalissa ja oli mukava saada olla mukana. Nyt pää yllätysohjelman jälkeen punaiseksi värjättynä ja saa nähdä kuinka kauan väri pysyy. Tytöt sanoivat, että kannattaa ainakin yrittää pestä ja sitä ja tätä. Niinpä.

Hauska juttu ja kivaa ohjelmaa bändeineen ja muineen jälleen lukiolaisilla ja sitten maanantaina jatkamme Nenäpäivän tunnelmissa Helsingissä Ben Zyskowiczin kanssa.

Nyt perjantai ja vapaapäivä vielä tämäkin. Luksusta.

Kello 21.25 ja Vain elämää päättyi hetki sitten. Olen sitä kehunut ja tiedätte miten paljon. Nyt vain sanon, että vain elämää.

Mukava vapaapäivä takana ja aikaa ja oloa. Pää vielä punaiseksi värjäämisen jälkeen nyt oranssina ja saa nähdä koska sisäinen ja ulkoinen blondini taas täydessä vedossa. Kyllä se sieltä tulee – ainakin juurikasvun kautta.

Mutta valtavasti tullut palautetta ja kiitosta kaikilta. En uskonut, että Nenäpäivä-tempaukseni Lopen lukiolaisten johdolla saisi tällaisen viestiryöpyn ja palautemäärän aikaiseksi. Hyvä, että hieno ja tärkeä asia puhuttaa ja liikuttaa ja uskalletaan tehdä.

Lupasin, että vaaleihin asti mennään lepäämättä ja viimeisen kuukauden aikana ei ollutkaan yhden yhtä vapaapäivää. Ja se meidän yhdessä tekemämme työ todellakin palkittiin viime sunnuntaina kun tolppa nousi jälleen kokoomuksen voiton merkiksi. Jo viidennen kerran putkeen vaalivoitto ja se kertoo siitä, että olemme tehneet ainakin jotain oikein. Mutta nyt pidän vapaan viikonlopun. Nautin perheestä, luonnosta ja vain olemisesta. Elämän parhaudesta.

 

Kommentit