Muotia ja kevättä

Blogi, perjantaina 30.03.2012

Järjestämme tänä keväänä nyt jo toisen kerran Muotia ja Kevättä -tapahtuman Lopella. Kartanoputiikki Punainen Tupa emännöi kanssani päivää ja luvassa todellakin mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen päivä suomalaisen osaamisen ja muodin parissa. Kannattaa siis merkitä kalenteriin jo lauantai 21.4. klo 12-18 ja erityisesti poimia sieltä jompi kumpi Jukka Rintalan ja Leena Sarven johdolla toteuttamistamme muotinäytöksistä. Rintalan Uniikkeja iltapukuja ja asuja ja paljon muuta on nähtävillä kello 13 ja 15 alkavissa näytöksissä ja niitä esittelemässä mm. Missi Suomet Essi Pöysti ja Heidi Sohlberg. Lavalla nähdään myös Annemari Huhtiranta, Minna Nikkilä, Vuoden pakolaisnainen Fatbardhe Hetemaj, Patisse A Lody ja paljon muita. Paikallista väriä showhumme tuo kunnajohtajamme Karoliina Viitanen ja Tuula Kauppi. Ainutlaatuisia kaikki.

Tällä kertaa ohjelmassa on myös Audin autojen kevään ja vuoden uutuuksien esittely. Ohjelmaa siis miehisempäänkin makuun ja onhan Audi autoista ehkä se naisellisinkin. Tyylikkyydessään ja ainutlaatuisuudessaan. Lisäksi päivän aikana väkeä palvelee Leppäniemen Kartanon puutarhan paviljongiteltan Kaffeteria Majan Herrojen herkkuineen ja onhan luvassa paljon muutakin.

Kalenteriin siis varaus ja Lopelle. Tämän on suunniteltu erityisesti juuri sinulle.

Kello jo kohta seitsemän ja Lopella. Aurinko jo noussut mutta tänään valaisee vain pilvien takaa. Mutta kyllä se kevät sieltä vielä tulee ja tänään työpäivän jälkeen pääsenkin vieraaksi Helsingin Messukeskukseen Mökki- ja Puutarhamessuille. Katsotaan mitä uutta siellä. Mutta sitä ennen kokoukset ja yksi hieman salainenkin tapaaminen. Sen aihe pian julki ja tullee aiheuttamaan otsikkoja.

Kello 22.29 ja mukava ilta takana ja pitkä työpäiväkin. Valiokuntaa ja täysistuntoa ja tapaamista ja sen semmoista. Ja muutama puhelinpalaverikin. Siitä oli tämä perjantai tehty. Siis voisi sanoa, että aikalailla normaali perjantai. Näin lyhyesti nyt, mutta sen verran täytyy eduskunnan keskustelua täälläkin kommentoida, että hieman mietityttää nyt tämä keskustelu Valko-Venäjän tulevista jääkiekon MM-kisoista. Poliittinen keskustelu vilkastuu ja painetta luodaan sille, että kisat pitäisi saada maasta pois. Samaan aikaan itse jäin miettimään, että onko Venäjän ihmisoikeustilanne Olympialaisten arvon mukainen. Sitä ei kukaan ole kyseenalaistanut. Pitäisikö? Vai pitäisikö toisaalta näitä asioita hoitaa muilla tavoilla kuin urheilulla? Onko urheilun ja politiikan sotkeminen oikein ja pitäisikö keinot etsiä kuitenkin muita teitä? Ja toisaalta voiko tällaiset tapahtumat osaltaan myös edesauttaa myös myönteistäkin kehitystä näissä maissa? Tätä on syytä pohtia ja miettiä tarkkaan mikä on oikea tie. Mutta missään tapauksessa ei ihmisoikeuksien loukkauksia saa hyväksyä. Sitä en tällä missään tapauksessa hae vaan oikeita ja tehokkaimpia keinoja ja toisaalta kyselen hieman kaksinaismoralisminkin suuntaan?

 

 

Kommentit