Muotia ja Kevättä. Hieno päivä ja paljon väkeä.

Blogi, lauantaina 24.05.2014

Neljäs Kartanoputiikki Punaisen Tuvan ja minun Muotia ja Kevättä -tapahtuma keräsi väkeä jälleen erinomaisesti. Jos viime vuonna mukana oli se kuutisensataa henkeä niin siitä ei tälläkään kertaa jääty ja mentiin varmasti jonkin matkaa ylikin. Ja miksi ei oltaisi menty kun samaan aikaan saimme nauttia kesän ainakin toistaiseksi kauneimmasta päivästä. Aurinkoa, lämpöä ja lisää aurinko ja lämpöä.

Aamulla meikkaajat ja kampaajat aloittivat päivän jo seitsemältä ja kaikki oli viimeisen päälle kun kello kolmetoista ensimmäinen muotinäytös laitettiin liikkeelle. Kartanoputiikin uutuuksia kesään oli tarjolla upea kavalkadi ja sokerina pohjalla muotisuunnittelija Jukka Rintalan ja Aurora Raiskisen upeita luomuksia. Voisi sanoa, että taideteoksia. Ja täytyy olla iloinen ja onnellinen, että tälläkin kertaa sain mukaan monta hienoa ystävää malliksi ja muutamat toivat mukanaan uusiakin tuttavuuksia. Päivä on siis monille malleillekin yksi kevään odotetuimpia. Tälläkin kertaa mukana peräti kolme Miss Suomea ja monta muuta kansainvälisilläkin muotilavoilla loistanutta. Ja hienon lisän näytöksiin toi livebändi Jimmy Cola ja totta kai tyylikonsultti Leena Sarven upeat juonnot ja johdattelu muodin kuumimpiin uutuuksiin.

Kartanon puolella Tommi Peltonen teki valtavan työn joukkoineen näytösten pyörittämiseksi ja punaiselle matolle Kartanon puutarhaan saatiin kolmattakymmentä upeaa mallia toinen toistaan hienommissa vaatteissa. Ja vielä päivän toisessa näytöksessä oli mukana Aurora Raiskisen Revelationin upeita tätä tapahtumaa varten tekemiä häämekkoja. 

Ja hienon säväykseen päiväämme toi myös yllätysesiintymisen tehnyt Helena Lindgren ja myös upean shown vetänyt Jukka K. Ja tuntui siltä, että Lopen Wanhojen Automobiilien upea autonäyttely kiinnosti miesten lisäksi myös perheiden naisväkeäkin ja lapsiakin. Ja myös pieni poni ja alpakat ihastuttivat väkeä auringon kanssa.

Täytyy vielä kiittää kerran kaikkia upeita ystäviä jotka olivat tapahtumaamme jälleen tekemässä. On hienoa omistaa tällaisia ystäviä ja väkeä jotka haluavat tehdä yhdessä joka vuosi jotain ainutlaatuista ja aina erilaistakin. Ja iso kiitos myös teille kaikille jotka tulitte läheltä ja monet aika kaukaakin mukaan tapahtumaamme. Se on paras kiitos tällaisesta.

Nyt kello jo 22.05 ja vasta hetki sitten Leppäniemen Kartanolta kotiin. Aikalailla väsynyt fiilis pitkän päivän jälkeen. Mutta onnellinen. Ja hyvää fiilistä lisää myös MM-jääkiekossa upea Suomen voitto ja Leijonien eteneminen MM-finaaliin. Huomenna pelataan siis Maailmanmestaruudesta Venäjää vastaan ja napataan Eurovaalivoittokin. Hieno päivä tulossa.

 

Kommentit