Mukana Hämeen yössä -kiertue starttasi Timo-Taikuri ja Käsityöläiset duo tähdittivät Yövuoroa

Uutiset, sunnuntaina 04.03.2007

Riihimäen eduskuntavaalien suurin tapahtumaviikonloppuna Toivo Lauantai päättyi yökerho Yövuorossa Hämeen yössä –kiertueen starttiin lauantaina 3.3. Neljän iltatilaisuuden sarjan aloittanut Yövuoro keräsi hyvin väkeä ja tunnelma oli hyvä. Käsityöläiset duo Mica ja Anssi vastasivat illan kaksituntisen ohjelmaosuuden musiikista ja legendaarinen Timo Taikuri illuusioista. Politiikkaa ei tilaisuudessa puhuttu – lukuun ottamatta vilkkaita pöytäkeskusteluja.

– Nämä tilaisuudet on tarkoitettu meistä ihan jokaiselle teemalla ”Oletpa sitten puolesta, vastaan tai jotain siltä väliltä”. Iltaohjelmien sarja alkoi nyt Riihimäeltä ja startti ainakin lupaili hyvää. Väkimäärä oli jopa enemmän kuin odotimme, kiittelivät tilaisuuden järjestelyistä vastanneet Mika Ylipekka ja Juha Järvinen.

Mukana Hämeen Yössä –kiertue jatkuu tulevana perjantaina 9.3. Riihimäen WildWestissä hieman erilaisella illalla Stonesoul bändin keikalla, mutta samaan Yövuoron konseptiin palataan jo seuraavana päivänä Hämeenlinnan Toivo Lauantain –päätteeksi yökerho Sirkuksessa kello 20-22. Sirkuksessa siis mukana jälleen Käsityöläiset duo ja taikuuttakin. Neljän ravintolan kiertue päättyy kampanjan päätökseen Ravintola Catiscaan Lopelle 17.3. Silloin mukana menossa Käsityöläiset koko bändin voimin.

Kommentit