Mistä on hyvä pyhäpäivä tehty?

Blogi, sunnuntaina 17.03.2013

Lumesta, talvesta, auringosta. Nuotiosta, makkarasta ja yhdessä olosta. Siitä on hyvä pyhäpäivä tehty. Niin ja tietenkin formulastakin.

Upea kauden avaus Kimi Räikköseltä ja heti makea voitto. Hieman tällaista jälleen enteilinkin ja hyvinhän se sieltä tuli. Loistava ajo ja taktisesti erinomainen kilpailu. Onnea siis Kimille upeasta kauden avauksesta ja täytyy myös hattua nostaa Valtteri Bottaksellekin. Hyvä ja ehjä debyttikilpailu ja auto varmasti maaliin. Tästä on Vaden hyvä jatkaa ja olen varma, että tämä nastolalainenkin nähdään vielä urallaan ykkösissäkin korkeimmalla korokkeella. Se voi olla jo tälläkin kaudella sopivassa saumassa, mutta aikanaan varmasti.

Pyhäpäivä meni näin. Huomenna sitten taas sorvin ääreen. Teemme kuntaan kovalla vauhdilla uutta strategiaa ja sen yksi valtuustoseminaaripäivä on huomenna. Hieman linjauksia tulevasta ja toivottavasti vahvoja linjauksia siitä, että Loppi kehittyy jatkossakin ja voimme ja haluamme turvata laadukkaan lähipalvelut täällä. Siitä kun lähdetään liikkeelle niin hyvä tulee.

Niin ja huomenna sitten illalla myös Lopen Kokoomuksen kevätkokous. Hieno ilta omien joukossa siis luvassa. Mutta nyt kello jo 21.32 ja ajattelin hetken ihan tv:n ääressä nautiskella.

Kommentit