Mistä on hyvä presidentti tehty? Hyvä presidentti on tehty arvoista, järjestä, antaumuksesta ja suuresta sydämestä. Osaamisesta ja tahdosta on hyvä presidentti tehty.

Blogi, sunnuntaina 22.01.2012

Sellainen on Sauli Niinistö meidän suomalaisten presidentti – äänestä siis 6.

Tänään, hyvät ystävät ja blogini lukijat ja seuraajat, on aika äänestää. Meillä on hienot ehdokkaat tarjolla ja tänään on aika valita heistä paras. 

Kello 16.52 ja kohta Presidenttiä kohden. Tänään päivä vielä Helsingissä ja juuri hetki sitten pari tuntia vielä talkoilua Niinistö Cafe Espassa. Cafe tavan mukaan täynnä koko ajan ja hyvä tunnelma. Väkeä oli tulossa ja menossa äänestämään ja hyvän pörinä. 

Muutaman uuden sain houkuteltua mukaan myös kokoomuksenkin toimintaan ja moni oli intoa täynnä tulossa mukaan tekemään toisellakin kierroksella, jos ja kun sellainen nytkin on edessä. Intoa siis Sauli Niinistön tukijoissa riittää ja tänään Facebookissa tukiryhmä kasvoi jo yli 50 000. Uskaltaisin sanoa, että niin suurta tukiryhmää ei ole koskaan missään vaaleissa Suomessa nähty. Olenkohan oikeassa? Uskoisin.

Ryhmä kasvaa koko ajan ja uusi liittyy niin FB:ssä kuin kotisivuillakin mukaan ja uskaltaisin veikata, että kakkoskierroksella tehdään vielä uusia Suomen ennätyksiä.

Mutta nyt minun osaltana ensimmäisen kierroksen talkoot ohi. Kiitän ja kumarran. Paljon on nähty ja tuhansia kilometrejä ajettu ja tälle työlle omistauduttu. Siitä muuten pressankin hommassa on kyse. Eilen Sauli Niinistö hyvin sen kiteytti Apollon iltajuhlassa, että presidentin pitää olla tehtäväänsä ja Suomelle omistautunut ja sitä hän lupasi ja todella onkin.

Aamupäivällä piipahdin lyhyesti myös Matkamessuilla. Siellä myös väkeä aikalailla vaikka hieman tuntui pienemmiltä ja vaisummilta messut kuin aiempina vuosina. Kotikuntani Loppi oli hienosti edustettuna ja niin Marskin Majan, Riihisalon kuin Kartanoputiikinkin väki esittelemässä omia kohteitaan, mutta myös siinä samalla Jyrki Käen kanssa Loppea. Kiitos heille. Monilla muillakin osastoilla paljon tuttuja aina pohjoista myöten ja jotain jäi mieleenkin. Jos vaikka loman saisi mahdutettua tänä vuonna johonkin väliin. Yritän.

Mutta nyt iltaan valmistautumaan. Hotelli Presidentti. Olen valmiina.

23.59 eli ehdin juuri tämän päivän puolella tänne. Manalassa pientä iltapalaa ja samaan aikaan kaimani Soini söi Jaskan Grillillä perinteisen ”Soinin” ja samaan aikaan taksitolpalle. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Mutta päivän saldo aivan huikea. Emme osanneet odottaa tällaista jytkyä, mutta sellainen sieltä tuli. Erinomainen potti ääniä ja ylivoimainen voitto avauskierrokselta. Itse olisin toivonut toiselle kierrokselle mukaan Paavo Väyrystä, mutta nyt kansa päätti toisin ja Pekka Haaviston kanssa kisataan sitten kaksi seuraavaa viikkoa. Uskon, että edessä on hyvä ja tasokas toinen kierros kahden fiksun ja asiat osaavan ehdokkaan kanssa ja huomenna onkin jo hyvä jatkaa työtä.

Kiitokset tässä vaiheessa Saulille ja Jennille. Teillä on upea olla töissä. Ja olen sitä kaksi seuraavaakin viikkoa ja täysillä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..

Kommentit