Ministeri Henna Virkkunen ja kansanedustaja Timo Heinonen Hämeenlinnassa: Kokoomus Kuuntelee -tilaisuus veti hyvin väkeä Reskalle

Uutiset, maanantaina 27.05.2013

Kuntaministeri Henna Virkkunen ja kansanedustaja Timo Heinonen jatkoivat Kokoomus Kuuntelee ja ottaa opiksi -kiertuetta tänään maanantaina Hämeenlinnassa. Hämeenlinnan Kokoomuksen kävelykatu Reskalle järjestämä tilaisuus veti keskellä päivääkin hyvin ihmisiä ja keskustelu oli vilkasta.

– Keskustelu oli vilkasta ja kysymyksiä riitti ja palautettakin tuli, kertoi Timo Heinonen iltapäivällä maakuntavaltuustosta päästyään.

Virkkunen ja Heinonen joutuivat vastaamaan mm. kilpailutusta koskeviin kysymyksiin ja luonnollisesti myös kuntauudistus ja sote-asiatkin puhuttivat.

– Näiden tapahtumien idea on nimenomaan siinä, että me olemme enemmänkin kuulolla. Tänäänkin saimme todella hyvää evästystä ja ideoitakin mm. hankintalain ongelmakohdista paikallisen yrittäjyyden kannalta ja myös lääkärikysymyksistä yms, kertoi Heinonen.

Kokoomus Kuuntelee ja ottaa opiksi -kiertue kiertää ympäri Suomen tavoitteena selvittää missä ”olemme onnistuneet ja missä emme”. Tavoitteena on tehdä Suomesta vieläkin parempi.

Hämeenlinnan tilaisuudessa paikalla keskustelemassa olivat hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen ja kansanedustaja Timo Heinonen sekä kaupunginhallituksen Tapio Vekka ja valtuutettu Helena Lehkonen. Keskustelua kuuntelemassa oli myös muita paikallisia kokoomuslaisia luottamushenkilöitä.

Kommentit