Merikukka Forsius Vihreistä Kokoomukseen

Uutiset, torstaina 14.02.2008

Vihreiden kansanedustaja Merikukka Forsius ilmoitti tänään 14. helmikuuta siirtymisestään Kokoomuksen eduskuntaryhmään. Tiedotustilaisuudessaan eduskunnassa Forssius kertoi, että pääsyy puolueen vaihtamiseen on ollut paikallisen tuen puuttuminen. Forssius totesi myös kokoomuksen eduskuntaryhmän ja myös sivistysvaliokunnan hyvän kokoomusryhmän hengen rohkaisseen häntä ryhmän vaihtoon. Kokoomuksessa Forssius uskoo vaikutusmahdollisuuksiensa myös kasvavan.

– Itse olen Merikukan kanssa saanut tehdä töitä nyt vajaan vuoden sivistysvaliokunnassa ja täytyy todeta, että työskentely ja keskustelu on ollut avointa ja rehellistä. Keskusteluissa linjaukset ovat menneet hyvin yksiin, kommentoi sivistysvaliokunnan jäsen Timo Heinonen asiaa. Heinonen toimii Forssiuksen kanssa myös Valtion Liikuntaneuvostossa.

Merikukka Forssius kertoi samalla kokoomuslaisen arvosmaailman kannustamisen, sivistyksen ja välittämisen aina olleen hänelle läheiden perheensä kautta. mutta myös muuten. Hän totesi yksilöllisten elämänvalintojen, ihmisarvon ja inhimillisyyden korostamisen näkyvän kokoomuksen työssä.

Forssiuksen liittyminen kokoomukseen ja kokoomuksen eduskuntaryhmään tarkoittaa, että Kokoomuksen eduskuntaryhmä on paikkamäärältään yhtä suuri kuin Keskustalla eli 51 kansanedustajaa.

Kommentit