Meri-Tuulia Huurresalo johtamaan Timo Heinosen nuorisokampanjaa

Uutiset, lauantaina 05.06.2010

Hämeen Kokoomusnuorten hallituksen jäsen, tradenomi-opiskelija Meri-Tuulia Huurresalo vetää kansanedustaja Timo Heinosen tulevan eduskuntavaalikampanjan opiskelija- ja nuorisokampanjaa. Tänä vuonna 21-vuotias Huurresalo vahvistaa Heinosen kampanjateamiä, mutta aloittaa työnsä jo nyt lähes vuotta ennen vaaleja tavoitteena olla rakentamassa uudenlaista kampanjaa alusta asti.

– Timo on osoittanut jo ensimmäisenä kansanedustajakautenaan olevan erittäin vahva ja jo arvostettukin vaikuttaja eduskunnassa. Nyt tulevissa vaaleissa hän on erinomaisen ikäinen ja uskon, että saavutamme yhdessä hyvän tuloksen, kertoi Meri-Tuulia Huurresalo syitä miksi hän halusi mukaan juuri Timo Heinosen kampanjaan.

Liiketaloutta opiskellut Huurresalo tietää hyvin mitä opiskelijoiden arki on. Ja menneen kevään opiskelut Thaimaassa vahvistivat kansainvälistä osaamista. Huurresalo haluaakin tuoda keskusteluun vahvasti nuorten ja opiskelijoiden kysymyksiä.

– Päättyvällä eduskuntakaudella Heinonen on ollut mukana uudistamassa koulutuksen kenttää laajasti. Hänen sormenjälkensä on näkyny Osaamisen ja Sivistyksen – ohjelmatyön vetäjänä monessa ja nyt minusta yksi sellainen keskeinen kokonaisuus on nostaa kehittämisen keskiöön lukiokoulutus ja ammattikorkeiden toiminnan ja laadun turvaaminen, pohti Huurresalo.

– Timolla on nyt laajat verkostot ja suora yhteys mm. ystäväänsä opetuministeri Henna Virkkuseen. Nämä luovat erinomaisen pohjan jatkolle. Timon kanssa on helppo keskustella asioista ja hän on valmis kuuntelemaan. Itse arvostan sellaista, totesi Meri-Tuulia Huurresalo ja jatkoi, että Heinosen toinen eduskuntavaalikampanja tulee pitämään sisällään juuri ne tärkeimmät nuorten ja opiskelijoiden asiat.

Timo Heinonen on Meri-Tuulia Huurresalon mukaan lähdöstä iloinen. Heinonen on varma, että Huurresalon johdolla oikeat teemat ja aiheet saadaan yhdessä nuorten kanssa esille ja kuuluviin.
– Haluan, että olemme siellä missä nuoretkin ovat. Tulemme näkymään 2007 vaalien tapaan niin kaduilla, kahvioissa, oppilaitoksissa ja nuorisomedioissakin. Syksyllä tulemme järjestämään myös oppilaistosvierailuja, kertoi kansanedustaja Timo Heinonen.

-Olemme saaneet jo nyt hyvin liikkeelle nuoria ja opiskelijoita. Mukaan tekemään kaikki ovat tervetulleita eli ei muuta kuin rohkeasti yhteyttä, kannusti Heinonen.

Kommentit