Meinasiko? Ei meinnannut? – Upea Heidi Kyrön ja Panssarisoittajien Joulukonsertti Lopella.

Blogi, keskiviikkona 17.12.2014

Palaan tuohon ensimmäiseen otsikkoon blogini lopussa. Alun annan nimittäin Heidi Kyrön ja Panssarisoittajien upealle Joulukonsertille. Illan täydensivät vielä Heidin Laulustudion todella taitavat aikuiset laulunopiskelijat omilla esityksillään. Kokonaisuutena siis upea reilun tunnin konsertti ja mikä hienointa lähes täydelle Lopen kirkolle. Paikalla oli lopulta 640 henkeä ja olen varma, että kaikki nauttivat. Niin monipuolisen konsertin Heidi ja Panssarisoittajat olivat rakentaneet ja sellaisen mikä piti mukanaan koko ajan. Vahvoja tunteita joulusta eri tavalla ja Panssarisoittajat Kimmo Kopran johdolla tekivät jokaisesta laulusta teoksen.

Ajelin siis töistä piipahtamaan Lopella tätä konserttia varten. Ajatus Heidin joulukonsertista syntyi joskus kun yhdessä perheidemme kanssa istuimme. Suunnittelimme jo Panssarisoittokunnan aikana sitä, mutta nyt kunnan ja seurakunnan kanssa unelmasta tuli totta. Kunnanjohtajamme Karoliina Viitasen kanssa puhuimmekin konsertin jälkeen, että tästä täytyy tehdä Lopelle yksi uusi jouluperinne. Siis todennäköisesti ja toivottavasti ensi vuonna joulunalla saamme Lopelle jälleen Heidin Laulustudion opiskelijoita konsertoimaan opettajansa ja Panssarisoittajien kanssa. Näin uskon.

Mutta mahtui päivääni paljon muutakin. Aamusta ensin Valtion Liikuntaneuvosto missä tänään katsoimme valtiontukia ensi ja tuleville vuosille maamme urheiluopistoille. Sitten äänestysten jälkeen pitkä istunto mm. maa- ja metsätalousasioiden ja monen muun parissa ja itse sitten palasin vielä konsertin jälkeen töihinkin takas. Eli iltaa vielä myöhään eduskunnassa.

Niin sitten tuohon ensimmäiseen otsikkooni. Sain yhden viestin, että nytkö se tapahtuu että blogia ei tänään tulekaan. Ei tapahdu. Eli kohta yhdeksän vuotta olen jokikinen päivä tätä blogiani kirjoittanut ja niin kirjoitin tänäänkin. Eli paikalla ollaan ja kello 23.22 ja keskiviikolle 17.12.2014 myös siis blogimerkintä näin. Puheisiini en enää tänään täällä enempää mene. Ne kaikki eduskuntatyö-sivun kautta heti aamusta luettavissa. Siellä aiheita mm. suomalaisesta ruuasta, koskiensuojelusta ja kalateistä, rattijuopoista, valtionteistä ja niiden korjausvelasta ja muutamasta muustakin. Kurkatkaa jos kiinnostaa.

 

 

Kommentit