Meil on hyvä jengi koossa taas – Lopen Kokoomus innolla ja tarmolla kohti kuntavaaleja

Blogi, maanantaina 20.03.2017

Kuntavaalit ja kevät keikkuen tulevi. Viikonlopun juhlista on toivuttu ja kultainen leijona rinnassa ryhdytty tekemään uutta. Tänään pidimme kotiyhdistykseni Lopen Kokoomuksen kanssa vaali-iltaa ja ehdokasiltaa. Meillä on Lopella puolueista ainoana täysiehdokaslista ja täytyy kyllä sanoa, että on kova porukka ja innokas. Itse olen saanut näitä vaaleja tehdä jo aika monet, mutta en tällaista porukkaa ole meillä vielä ennen nähnytkään. Aivan uskomaton yhteishenki ja ideointia ja tekemistä. Jos tällaisen porukan kanssa ei hyvää tulosta tehdä niin ei sitten millään.

Lopelle rakennettiin tänään yhdessä jälleen kaikkien loppilaisten yhteistä Kuntavaalikahvilaa. Se aukeaa viikon päästä maanantaina ja on siitä avoinna päivittäin aina kuntavaaleihin asti. Kahvilalla on kuvassa nuorten Pizzaa ja Politiikkaa iltaa, senioreiden omaa päivää sairaala-asioiden parissa, kaksi suurta Lopen Vaalilauantai tapahtumaa joista 1.4. kahvilalla laulaa myös Janne Tulkki ja Aleksi Rautiainen keittää hernerokkaa ja sitten lauantaina 8.4. herkutellaan Rosa Laineen keittämällä kuhakeitolla ja tehdään linnunpönttöjä. Näistä tapahtumista lisää www.lopenkokoomus.fi.

Hauskoja tempauksia on tulossa. Vanha tuttu on Lopen Huoltoasemaparlamentit ennakkoäänestyksen alkajaisiksi Lopen Nesteellä, Läyliäisten Nesteellä ja Joentaan Shellillä. Ja aivan uutena Päivi Rassan johdolla me loppilaiset lähdemme Kuntavaalibussilla sunnuntaina 2.4. kiertämään kaikki Lopen taajamat ja kylät.

Meil on hyvä jengi koossa siis taas…

….

Tänään työpäivä jo päätöksessä. Aamusta pari kolumnia valtakunnallisiin lehtiin mm. rakentamisesta ja maankäytöstä ja sitten työasioita Riihimäellä ja Suomen Metsästysmuseon hallituksen kokous ennen Kokoomuksen ehdokasiltaa.

Kivasti kevättä ilmassa ja linnut laulaa. Tänään on Kansainvälinen Onnellisuuden päivä. Itse tunnen itseni juuri nyt onnelliseksi. Toivottavasti meistä kaikilla on tänäänkin aiheita jotka saavat meidät vaikeinakin hetkinä onnellisiksi. Mikä sinut saa onnelliseksi?

 

 

Kommentit