Hieno juhlapäivä ja -ilta – Kokoomuksen Kultainen Ansiomerkki veti hiljaiseksi

Blogi, sunnuntaina 19.03.2017

Eikä me olla veljeksiä – tai melkeimpä ollaan.

Eilinen juhlailta huipentui minulle tunnerikkaaseen hetkeen kun Puolueemme puheenjohtaja ja ystäväni Petteri Orpo ojensi minulle Kokoomuksen arvokkaimman tunnustuksen Kultaisen Leijonan! Kiitollinen, siunattu ja onnellinen!

Malja 10 yhteisellä kansanedustajavuodelle!

Paras ystäväni Jarski ja entinen oppilaani Annika Soliversin kanssa lauteilla. Mahtaa menoa.

Ja pääsinhän minäkin laulamaan 🙂

Eilinen juhlailta huipentui minulle tunnerikkaaseen hetkeen kun Puolueemme puheenjohtaja ja ystäväni Petteri Orpo ojensi minulle Kokoomuksen arvokkaimman tunnustuksen Kultaisen Leijonan! Kaksikymmentä vuotta kunnanvaltuutettuna, kymmen vuotta kansanedustajana, 17 vuotta Lopen Kokoomuksen puheenjohtajana ja pitkään Hämeen piirihallituksessa, piirin puheenjohtajana ja myös Kokoomuksen puoluehallituksen jäsenenä. Onhan sitä monenlaista tämän yhteisen upean kansanliikkeemme ja arvopuolueemme eteen tullut tehtyä. Tai ole saanut tehdä.

Iso kiitos omalle yhdistykselleni Lopen Kokoomukselle mikä on minulle se turvallinen kotisatama ja kivijalka ja kiitos myös kaikille teille näiden vuosien varrelta. Ja iso kiitos Petterille tästä eilisestä merkistä – Kultaista Leijonaa kannan ylpeänä ja kiitollisena juhlapukuni rintapielessä.

Eilinen päivä oli kyllä itsekin sanoen onnistunut. Kiitos kaikille järjestäjille ja tekijöille. Juhlaseminaari keräsi lähes 80 henkeä ulko- ja turvallisuuspolitiikan pariin ja illalla 10-vuotisjuhlassani oli paikalla lähes puolitoista sataa henkeä. Ystäviä, kavereita, työkavereita, yhteistyökumppaneita ja tukijoitani ja moni monia vuosien varrelta. Terveisiä ja kiitokseni lähetin puheessani myös heille kaikille jotka ovat mukanani olleet, mutta ovat jo siirtyneet täältä ajasta iäisyyteen. Heitäkin vuosien aikana on valitettavasti tullut monia, mutta myös monia uusia aloittaessani vielä lapsia olleita on nyt aikuisina mukaan tulleet. Hieno henki ja yhdessä tekemisen voima. Kiitos kaikille.

Iltajuhlassa juhlapuheen piti Petteri ja myös Ben Zyskowicz piti mukavan hieman pilkesilmäkulmassakin olleen puheenvuoron ja lavalla nähtiin parhaan ystäväni Jarno Hatakan loistava bändi ja laulassa myös entinen oppilaani Annika Kuparinen. Oli muuten entiselle maikalle aika hieno hetki sekin.

Hieno oli myös tunnelma silloin kun Pekka ojensi minulle Kriisinhallintaveteraanien arvokkaimman lahjan eli nimikoidun Taistelijan Puukon. Tulen kantamaan sitä ylpeydellä vyölläni.

Ikimuistoinen juhlapäivä minulle ja myöhään tai aikaisin vasta tänään pääsimme nukkumaan. Tästä on mukava jatkaa eteenpäin kun teidänlaisia on rinnalla, takana ja edessäkin tukena. Arvostan.

Nyt kello 17.33 ja tänään vietetty viimeistä vapaapäivää ennen kuntavaaleja 9.4. Päivä alkoi siis Vanajanlinnassa ystävien ja tukijoiden kanssa aamupalalla ja sitten Loppijärven rantaan Pekkalaan hieman ulkoilemaan ja hevostallillakin ehdimme käymään.

Illalla ajatteli ottaa ihan vain omaa aikaa ja mennä Janne Tulkin konserttiin Loppisaliin. Tiukat viikot alkavat tästä.

Niin ja oikein hyvää Tasa-arvon päivää! Ollaan ihmisiä toisillemme ja siskoja ja veljiä.

Avustajani Derya Özgün ja ”Jokioisten Äitini” Marja-Leena Puntila. Supernaisia molemmat!

Kiitokseksi puhujille annoin tänäänkin kotikuntani kuuluisimman vapaa-ajanloppilaisen ryyppyjä.

Iso Vanajanlinnan Ryti sali oli väkeä täynnä 9. Oikea Suunta -seminaarissa.

‪Nyt sain kunnianosoituksen mikä vetää nöyräksi. Kriisinhallintaveteraanien myöntämä arvokkain lahja eli Taistelijan puukko! Kiitos Veljet joita arvostan, kiitän ja kunnioitan! #kriha #vaikeastikorvattavat #th10

 

 

Kommentit