Maanantaina Maatalousministeri Petteri Orpon kanssa Hämeessä – Kahvitilaisuus Laurellilla Riihimäellä 1.12. kello 15.30-16.30.

Blogi, perjantaina 28.11.2014

Huomenta jälleen. Aikainen herätys ja matkaan. Mainostetaan nyt jo heti aamusta tulevaa maanantaita. Silloin olen maatalousministeri Petteri Orpon kanssa koko päivän Hämeessä. Illansuussa sitten kahvitilaisuus Riihimäellä Laurellilla ja teemana ja aiheena totta kai suomalainen ruoka ja ruoantuotanto, mutta varmasti keskusteluun nousee myös kalastuslaki ja moni muukin ajankohtainen aihe. Laittakaapa siis kalenteriinne jo nyt ja tulkaa juttelemaan kanssamme.

Ohjelmassa myös paljon muutakin mielenkiintoista Petterin kanssa. Palataan niihin maanantaina sitten tarkemmin. Ja samalla kannattaa laittaa kalenteriin myös ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakan vierailu Riihimäelle tiistaina 8.12. Lenitan kanssa ohjelmassa yrittäjien tapaamisia ja muuta sellaista, mutta myös kahvitilaisuus sitten illalla Laurellilla.

Kello 19.17 ja ajattelin ottaa tämän illan ihan rauhassa. Lihapullia väännettiin lasten kanssa ja nautittiin. Elämän parhaita hetkiä. Siksi nyt vain ihan lyhyesti.

Mutta tänään siis eduskunta äänesti tasa-arvoisesta avioliittolaista. Äänestys päättyi kansalaisaloitteen voittoon äänin 105–92. Vain kristillisdemokraatit vastustivat lakia yksimielisesti. Muut puolueet hajautuivat kannattajiin ja vastustajiin. Itse äänestin niin kuin eilen kerroin. Tein niin kuin minusta nyt piti tehdä. Kiitokset lukuisista viesteistä liittyen tähän. Ja harmi, että kolme teistä on kokenut ratkaisuni vääräksi ja halunnut jopa jättää tukiryhmäni. Kunnioitan ratkaisuanne. Yritän kuitenkin jatkossakin tehdä myös teidän hyväksi samaa työtä kuin tähänkin aste yrittäjyyden, koulutuksen, maanpuolustuksen ja nyt ennen muuta talouden kuntoonsaattamiseksi.

Eduskunnassa tänään päivällä myös valiokunnat ja aamulla jo ystävän kanssa aamukahvit Lasipalatsilla. Mutta perjantai totutun lyhyt eduskunnassa ja pääsin ajoissa Riihimäen kautta kotiin Lopelle. Huomenna sitten glögikiertueeni jatkuu, Suuntaamme Päijät-Hämeeseen ja ohjelmassa Nastola, Hollola ja Lahti.

Lauantai 29.11 Glögikiertue siis kulkee näin: 

klo 10-11 Nastola, Nastolan Joulun avaus (Mestarintie, 15550 Nastola) Kokoomuksen teltta 

klo 12-13 Hollola, Hollolan Joulumarkkinat, Kokoomuksen teltta 

klo 13:30-15 Lahti, Kahvila Sinuhe, Kauppakeskus Trio, 

Nähdään!

Kommentit