Maanantai, 31.01.2011

Blogi, maanantaina 31.01.2011

Tänään Päijät-Hämeen kiertuetta Jyri Häkämiehen ja muiden ehdokkaidemme kanssa. Kiertue alkaa ensin Päijät-Parlamentillä ja sitten klo 10-11 Heinolan torilla, 11.45-12.15 Hartola, 12.35-13.10 Sysmä, 13.50-14.20 Asikkala/Vääksy, Majakkapaviljonki, 16.10 Orimattila, Kahvila Korva. Kokoomus Kuuntelee! Tervetuloa mukaan!

Kello 20 ja kohta Helsingissä kotia kohden. Ilta siis vielä täällä töitä tehden pitkän Päijät-Hämeen kiertuepäivän jälkeen. Päivä siis starttasi Jyri Häkämiehen kanssa Päijät-Parlamentistä Lahti-Hallista. Täysi sali oli paikalla kuuntelemassa Häkämiehen puhetta mm. talouden tulevaisuuden näkymistä. Parlamentistä sitten lähdimme viiden kunnan kokoomuskiertueelle. Eli Heinola, Hartola, Sysmä, Asikkalan Vääksy ja Orimattila tänään turneessa mukaan. Ja täytyy todeta, että väkeä upeasti liikkeellä. Heinolassa oli väkeä todellakin paljon. Hernerokkatykki oli täynnä lihaisaa hernekeittoa ja se tekikin hyvin kauppansa ja kyllä juttuakin riitti. Heinolassa tottakai esillä Itä-Hämeen tiehankkeet ja raidekysymyksetkin ja tottakai myös alueen poikkeuksellisen korkea tyttömyys. Nämä sellaisia asioita mitä pitää esille nyt nostaa. Kiertueen aikana esillä myös ammattikorkeakoulujemme tulevaisuus ja myös tämä sellainen mitä täytyy nyt ”säätää”. On tärkeää, että pystymme turvaamaan alueillemme osaavaa työvoimaa myös tulevaisuudessa ja siinä myös ammattikorkeilla alueillamme erittäin suuri merkitys. Näihin tulen palaamaan vielä.

Mutta kaiken kaikkiaan hieno kiertue ja kiitos siitä ennen muuta kaikille kahville ja juttusille tulleille ja tottakai erityinen kiitos kaikille eri kuntien kokoomuslaisille järjestelyistä. Ilman teidän suurta työtä ei tällainen kiertue onnistuisi millään. Mutta mehän teemme.

Palaillaan muihin aiheisiin huomenissa. Useampi satakilometriä takana ja yhdeksän tuntia kiertuetta. Hieno ja hyvä olo. Huomenna jatketaan. Niin ja Facebookissa www.facebook.com/timoheinonen.

 

 

Kommentit