Maanantai, 30.08.2010

Blogi, maanantaina 30.08.2010

 Tällaisella teemalla sisarpuolueemme Ruotsin kokoomus lähtee syksyn vaaleihin. ”Ruotsin ainoa työväenpuolueen” eli moderaattien mainosvideot on tehty teemalle työnteko ja näin ollen pyhäpäivä, työpaikkarakkaus ja itsetunto ovat kaikki vain siis yksi monista syistä, miksi yhä useammilla pitäisi olla työpaikka.

 Tässä yksi kolmesta Ruotsin Kokoomuksen vaalivideoista kun vaaleihin on aikaa kolmisen viikkoa:
 

Seurataan mielenkiinnolla mitä Ruotsissa tapahtuu….

…..

Mutta tänään minulla siis Riihimäki-päivä. Nyt aamusta ensin yksi nopea asioiden hoito ja sitten kello 11 alkaen tutustuminen Eläinten Auttajat ry:n Eläinsuojelukeskus ja eläinhoitola Onnentassuun Riihimäellä. Paikka vastaa alueellamme mm. myös löytöeläinten hoidosta, mutta siis paljon muustakin. Mielenkiintoinen alku siitä tälle päivälle.

ps. Kuvat ovat kadonneet sivuiltani, mutta asiaa selvitellään jo. Runsaasti kuvia mm. Kartanoputiikista, Metsästäjätutkinnosta ja muista siis nyt kadoksissa, mutta pyrimme saamaan kaiken kuntoon asap.

….

Kello 16.50 ja nyt kymmenen minuuttia vielä kunnanhallituksen alkuun. Takana siis jo Riihimäen vierailut, puheenjohtajisto kuin myös ryhmäkokouskin. Onnentassun vierailussa vierähtikin aikaa enemmän kuin kuvittelin. Kahvipöydässä kävimme läpi asioita paljon eläimiin ja eläinten suojeluun, mutta paljon myös aivan muuta. Mukavat keskustelut. Mutta erityisesti tuo itse toimintaan tutustuminen oli mielenkiintoinen. 16 vuotta jo toiminut yhdistys on laajentanut hienosti toimintaansa ja nykyisin koirahotelli/hoitola ja pieneläin hoitolapalvelut rahoittavat osaltaan löytöeläinten hoitoa. Fiksu malli siis. Omat toimitilat Riihimäelle yhdistys rakennutti 2006 ja nyt 600m2 tiloissa toimii upeat ja modernit tilat niin löytöeläinten hoito- ja tarkastusjaksoille, mutta myös kotieläinten hoitolalle. Kolme ihmistä vakituisessa työsuhteessa ja muutamia vapaaehtoisia ja homma toimii. Eli paikka siis toimii mm. Lopen ja Hausjärven löytyeläinten vastaanottopaikkana eli sinne siis yhteyttä jos tällaisia ilmenee nurkkiin tai muualle. Lisää paikasta netissä: http://www.elaintenauttajat.org ja puhelin Onnentasuun 019-722 333. 

Mutta nyt kunnanhallitukseen….

…..

Kello 20.36 ja kunnanhallitus takana. Tänään saimme useampaakin kaava-asiaan eteenpäin ja myös muutkin asiat erinomaisesti laajasti keskustellen eteenpäin. Erityisen tyytyväinen olin periaatelinjaukseen liittyen kuntakeskuksemme ns. Pikku- ja Isokorkeen metsäalueen tulevaisuuden linjauksista. Itse en ole oikein ymmärtänyt millään alueelle tehtyjä isompia avohakkuita ja nyt kunnanhallitus linjasikin, että aluetta hakataan tulevaisuudessakin, mutta pieteetelli lähi- ja virkistysalueperiaatteella. Näin olen toivonut jo pitkään ja hienoa, että nyt myös näin edetään. Samalla muita hakkuita tulee, mutta ne tehdään metsänhoidollisesti muille varsinaisille metsäalueillemme. Niitä pitääkin hakata ja hoitaa ja joskus myös päätehakkuinakin.  Muutenkin asiat esitettyissä muodoissa eteenpäin ja hyvässä hengessä. Hyvä niin.

Huomenna sitten tämänpäiväisen Riihimäki päivän sijaan Hämeenlinna päivä. Monenlaista siellä ohjelmassa. Ja koko pitkän päivän. Hyvä niin.

Kommentit