Maanantai, 29.06.2009

Blogi, tiistaina 30.06.2009

Uusi viikko käyntiin ja nyt vasta koneen ääressä. Tänään on tosin töitä tehty niin Pekkalan mökillä kuin Lopen kunnankin asioiden parissa. Kesälomakausi alkaa jo painaa päälle ja hieman olikin työläämpää saada muutamista asioista niin kuntamme asiantuntijoita kuin myös ulkopuolisia tekijöitä kiinni. Mutta kumpikin asia tuli hoitoon ja asiat etenevät. Kiitos näistä yhteydenotoista.

Mutta tänään siis valtaosa päivää pihätöissä ja tässä kelissä se mukavaa vaikka hieman hikistä onkin. Ystävämme poika oli auttamassa kattojen siivoamisessa ja itse leikkasin pihat ja siivosin rännit. Eli sellaisia joka kesäisiä urakoita. Itseasiassa piha alkaa nyt olla kesäkukissa ja ei sellaista työtä nyt vaadi. Aikamoinen elämä luonnossa tähänkin aikaan kesästä. Oli hauska katsella miten parista linnunpöntöstä piskuiset tulivat ensi kertaa ulos ja kokeilivat siipiensä kantoa. Hieman haparoiden ensilento, mutta matkaan kuitenkin. Myös jänikset tai siis rusakot kasvaneet ja rohkaistuneet ihmeesti ja apilat tekivät kauppansa ja leikki. Hauskoja veijareita hekin. Mutta mukava oli katsella myös serkun lastenlasten ja ystäväperheen hieman isompia lasten menoa ja temmellystä järvessä ja maalla. Varmasti niitä parhaita kesämuistoja heillekin. Minäkin nautin.

Tänään ajattelin jättää politiikan täällä väliin. Tai niin tulihan tuolla aiemmin jo hieman kuntapolitiikkaa sivuttua, mutta ei sen laajemmin. Todetaan vain, että jälleen kerran Niinistö oikealla tiellä. Erinomainen avaus joka saakoon tuulta alleen. Huomenna sitten jälleen onkin kokouksia ja palaverejä ja myös sukulaisia Lammilta tulossa kylään. Eli työtä ja yhdessäoloa. Hyvää kesää.

Kommentit