Maanantai, 28.02.2011

Blogi, maanantaina 28.02.2011

Eduskuntavaalien tukiryhmämme kasvaa joka päivä. Kun lauantaina 50 päivää ennen vaaleja avasimme puolueemme ja myöd meidän oman kampanjamme viralliset sivut niin mukana oli jo yli 400 julkista tukijaa ja uusia tuli jälleen.

Mukaan tukiryhmään liittyneitä:

Juho Pispa, paperimies, Riihimäki
Ida Heinonen, myyjä, Riihimäki
Derya Özgün, abiturientti, Riihimäki

Koko tukiryhmän löydätte täältä: Eduskuntavaalit 2011. Jos haluat niin liity sinäkin mukaan! Se onnistuu näiden kotisivujen liittymislomakkeella tai tekstiviestillä tai puhelulla suoraan minulle. Kiitos kaikille.

Samaan aikaan myös kampanjamme Kampanjalipas on käytössä. Jos haluat olla mukana tukemassa kampanjaani vaikkapa kympillä tai kahdella tai millä summalla itse haluatkin niin sekin onnistuu helposti. Ehdokaslippaani täyttää kaikki lainvaatimukset julkisuudessa ja avoimuudessa. Tapani mukaan teemme tämän jälleen vielä vaatimuksiakin tarkemmin. Tulemme julkistamaan myös sen mihin vaalirahat on käytetty. Mutta jos siis haluat hieman auttaa niin se onnistuu helposti täältä: Timo Heinonen EHDOKASLIPAS.

Tänään maanantaina mielenkiintoinen päivä. Yritysasioita paljon esillä, koululle päivävisiitti, kahvihetki Riihimäellä ja illalla sitten elinkeinotoimikunnan ja yritysvierailun jälkeen käynnistämme uudelleen Lopen Kokoomuksen Nuorten toiminnan. Jos siis haluat mukaan nuorten toimintaan niin tänään illalla kello 19.30 tervetuloa Lopen kunnantalolle perustamaan vuonna 1969 alkunsa saanutta yhdistystä uudelleen. Kiinnostus on ollut hyvää ja innokasta. Se enteilee toimivaa porukkaa.

Kotikunnan Lopen asiat työllistävät näin maanantaisin muutenkin aika tiiviisti. Olen yrittänyt aina niputtaa Lopen ja seutukunnan ja maakunnankin asioita näille maanantaipäiville mahdollisimman paljon sillä maanantaina ei eduskunnassa ole istuntoja. Nyt meillä Lopella näyttää hieman paremmin puhaltavan myös myötätuuli. Saamme vahvan ja hyvän tilinpäätöksen keväällä aikaan ja itseasiassa nyt myös tonttikauppa käy varsin hyvin. Launosten Marjarinne vetää ja tontteja on myyty ja vuokrattu viime viikkoina oikeinkin hyvin ja samalla päätimme, että nyt muutaman vuoden tauon jälkeen pidämme alkukesästä jälleen perinteiset Tonttimarkkinatkin Lopella. Kerron niistä lisää kun suunnitelmamme etenevät. Mutta jo mielelläni sitäkin ennen tonttejamme esittelen ja kerron niistä lisää. Ja halutessanne lähden vaikkapa näyttämäänkin parhaita paikkoja. Rohkeasti siis vaan yhteyttä.

Mutta nyt Aamuposti ja Hämeen Sanomat ja sitten maanantain pariin.

Kello 11.19 ja juuri alakoululta kotiin. Siellä ihana vilske ja talvesta ja talviliikunnasta nautittiin. Perinteiset pilkkipäivätkin tulossa ja kaikkea kivaa. Olipa mukava nähdä entisiä duunikavereita jälleen ja entisiä oppilaitakin. Ovat niin reippaita ja ottavat minut edelleen hyvin vastaan. Tuntuu entisestä opesta hyvältä. Lyhyesti palaveerattiin koulun rehtorin kanssa myös alkaneesta vuodesta ja tulevastakin lukuvuodesta. Hyvältä näyttää ja ainakin minä olen nyt itse sitoutunut kunnanhallituksen puheenjohtajana siihen, että jatkamme nykyisellä kouluverkolla seuraavat vuodet ja annamme niille aidosti työrauhan ja mahdollisuuden kehittyä. Muutama hyvä työvuosi ja kylille mahdollisuus kasvaa ja katsotaan sitten missä mennään. Oma tavoitteeni on, että Länsi-Loppi, Pilpala, Kormu ja Joentaka voisivat tulevaisuudessa olla vahvoja kolmiopettajaisia kouluja missä myös esiopetusta ja päivähoito tarjolla. Silloin ne toimisivat aidosti kylien ja alueiden kasvun keskuksina ja myös muukin toiminnan paikkoina. Yritetään nyt tätä.

Nyt Riihimäelle, mutta sitä ennen lounaalle ja sitten kahvittelemaan. Nähdään.

Lisää tukiryhmään:

Kari Mononen, Kirkon nuorisotyönohjaaja, Hämeenlinna

….

Kello 22.29 ja hetki sitten kotiin. Tänään illalla siis hieno kokous Lopen kunnantalolla loppilaisten nuorten kanssa. Herätimme henkiin vuonna 1969 perustetun Lopen Kokoomuksen Nuoret ry:n ja nyt se tunnetaan tutulla nimellä Lopen Kokoomusnuoret. Puheenjohtajaksi nuoret valitsivat Laura Yrjö-Koskisen ja hallituksen Reija Laurilan, Essi Tuomenojan ja Sonja Hopearuohon. Samalla hyväksyttiin myös ensimmäisen vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio ja intoa porukassa näytti riittävän. Hyvä niin. Itse olin hieman niin kuin kummisetänä yhdistyksen perustamisessa auttamassa yhdessä Seppälän Tiinan, Yrjö-Koskisen Hannelen ja Maunulan Karin kanssa. Beniltä olen tällainen nuorten auttamistehtävän saanut ja sitä mielelläni teenkin. Se niin iso osa minua ja tapaani toimia. Mielelläni olen auttamassa loppilaisia nuoria tälläkin saralla eteenpäin kuin myös nyt jo yli kymmentä nuorta kokoomuslaista eduskuntavaaliehdokasta ympäri Suomen. Mieluinen tehtävä.

Mutta tuo Lopen Kokoomusnuorten perustaminen tänään iso juttu ja siitä aivan super hyvä mieli. Ei siis turha päivä tämäkään.

Mutta päivään mahtui toki paljon muutakin. Kahvit Riihimäen Feeniksissä ja mukavaa tunnelmaa kevät auringon jo hienosti lämmittäessä. Sitten yritysvierailu Lopen Rakennuspuu Oy:hyn Lopen Vojakkalaan ja siellä myös kuntamme puheenjohtajiston kokous ja sen perään vielä elinkeinotoimikunnan kokous. Esillä elinkeinopolitiikkamme ajankohtaisia juttuja ja täytyy sanoa, että en muista koska tunnelmat olisivat olleet näin luottavaiset. Olemme saaneet tonttikaupan jälleen tänä vuonna virkistymään ja nyt päätimme toteuttaa keväällä jälleen tonttimarkkinatkin ja mukaan otetaan nyt esittelyyn myös haja-asutusalueiden maaseudun tontit jos maanomistajilla ja kylätoimikunnilla halua tulla mukaan. Ja uskon ja tiedän, että on.  Olen vakuuttunut, että keväästä tulee tonttikauppojenkin valossa hyvä. Samalla hieman uutta draivia myös muuhun markkinointiin ja tekemiseen. Ja erityisen tyytyväinen olen siihen, että yhteistyö Lopen Yrittäjien kanssa on nyt mutkatonta ja yhteinen sävel on vahva. Siitä hyötyy varmasti kaikki.

Mutta nyt aika tämä päivä laittaa pakettiin. Kiitokset uusille tukiryhmään liittyneille ja myös Ehdokaslippaaseeni lahjoituksia tehneille. Hyvä mieli teistä.

 

Kommentit