Maanantai, 27.12.2010

Blogi, maanantaina 27.12.2010

Välipäivien kaamosta. Onneksi kovin pakkanen sentään ainakin hetkeksi helpotti ja saamme nauttia talvenkin riemusta. Jos vaikka keskiviikkona pääsisi ratsaillekin. Toivotaan niin. Eilisen päivän ja illan vierailu Hetemajn perheen luona jätti todellakin hyvän mielen. En edes muista koska olisin nauran niin paljon. Jaksaa taas kummasti eteenpäin.

Tässä nämä välipäivät vielä hieman vapaampaa ohjelmaa. Ei kalenteri aivan täynnä, mutta aina kuitenkin jotakin. Ensi viikolla sitten lähdemmekin jo kohti kevättä ja työt alkavat, mutta ladataan sitä ennen vielä hieman akkujakin.

Tässä välipäivinä hyvää aikaa myös kirjoitella uutta vaaliohjelmaa. Sen julkaisu alkuvuodesta ja nyt hieman uusia linjoja siihen. Jos vaikka tänäänkin muutama tunti tässä urakassa.  

Kello jo 22.18 ja juuri Kymmenen Uutiset taakse. Uutiset kertoivat tänään meidän suomalaisten hienoisesta pessimismistä maamme taloutta kohtaan. Tärkeää on kuitenkin se, että edelleen usko oman henkilökohtaiseen talouteen on vahva. Nimittäin hyvin suuri osa maamme ”taloudesta” kiertää juuri meidän kotien pussien kautta. Ehkä tässä heijastelee nyt viime viikkojen uutisvirta mm. leikkauslistoista ja kovista säästökuureista. Toisaalta hyvä niin.

Erittäin tärkeää on kuitenkin se, että edelleen maamme työttömyys on laskussa ja maamme talous kasvaa hyvällä uralla. Itseasiassa eElinkeinoelämän näkymät kirkastuvat edelleen. Ehkä tuosta kotitalouksiemme eli meidän hyvästä luottamuksesta omaan talouteemme ja sen tulevaisuuteen kertoo sekin tai se vahvistaa sitä, että maamme vähittäiskaupan ennustetaan jatkuvan edelleen ja suhdannekuva on EU-maiden keskitasoa parempi.

Pidetään siis maamme rattaat pyörimässä. Ja parhaiten se onnistuu ostamalla suomalaisia tuotteita ja suomalaisia palveluita. Tsekataan siis hintalaput ja tuotetiedot tarkkaan ja vaikutetaan maamme tulevaisuuteen sitäkin kautta.

Päivä tänään kirjoitustöiden parissa. Neljä tuntia polittisen ohjelman työstämistä. Linjavetoja siis huomiseen. Aikalailla valmiiksi monta osiota ja ne julki alkuvuodesta sitten kun kampanjani eduskuntavaaleihin käynnistyy. Ei tässä vielä paljon kampanjoita ehdi miettimään sillä edessä ja pöydällä eduskunnassa aivan valtavat kasat työtä. Ne pitäisi saada kasaan ennen kuin vaalipuuhia voi edes miettiä.

Tänään myös lunastin rallin lisenssin ensi kaudelle. Samantien ilmoittautuminen Riihimäki Ralliin ja myös F-Cupin Karkkila-Lopen osakilpailuun Betoni-Lehto Ralliin. Ensimmäiseen Super2000 luokan Peugeotilla Laivolan Arskan kanssa ja cupiin sitten kisaamaan myös pisteistä yhdessä rallin hallitsevan ja kuusikertaisen Suomenmestarin Juha Salon kanssa. Alla silloin legendaarinen Toyota Starlet. Huikea vuoden avaus tulossa. Palataan niihinkin myöhemmin.

Tänään myös sain valmiiksi sopimukset MTV3 MAX:lle motorsportin osalta ja ensi kausi tarjoaakin uskomaton kasan kansallista moottoriurheilua MAX:lla. Mukana F-Cup, Rallisprintin SM, Asfaltti rallisprint Future-sarja ja Historic Rally Trophy näiden tuttujen MM-sarjojen ja SM-sarjojen rinnalla. Paljon siis nähtävää. Nämä nyt pakettiin siis ja myös F-Cupin suojelijan teksti jo postissa. Uusi kausi ja uudet kujeet.

Mutta jos huomenna vaikka hetkeksi ehtisi alennusmyynteihinkin. Pidetään niitä rattaita siis pyörimässä. 

Kommentit