Maanantai, 19.03.2012

Blogi, maanantaina 19.03.2012

Uusi lumi on vanhan surma. Aikamoinen aamu tänään. Loskaa ja lunta. Märkää ja kuraa. Mutta tässä iässä jo tietää, että kevättä se tuo tämäkin. Hieno lumitalvi takana. Ja kolmas sellainen. Ei nyt aivan sellainen kuin viime vuonna kun lumi tuli jo marraskuussa. Muista miten yksi taksikuski sanoi, että ei se marraskuussa tullut lumi pysy. Ja oikeassa oli. Maaliskuussa se hukkui tai viimeiset kai vasta huhtikuulla. Eli kyllä se kevät sieltä tulee. Joskus keikkuen ja joskus roiskuen.

Tänään jo Maanpuolustuskurssipäivä takana. Aloitin harjoituksemme johdossa ja täytyy sanoa, että supermielenkiintoista kyllä on. Huomenna puolustusvoimien kuljetuskoneella Lappiin ja siellä ”kriisiharjoitus” jatkuu kolme päivää. Paljon taas oppineena ja ehkä vähän viisaampanakin palaan sitten torstaina etelään. Huomenna aikainen herätys.

Lupauduin Ylen Aamu-tv:n keskustelemaan puolustusvoimauudistuksesta ja puolustusministeri Stefan Wallinin asemasta jo heti aamu seiskan jälkeen. Siitähän se mukavasti päivä alkaa. Mutta nyt töiden pariin. Pitkäksi venyy tämäkin maanantai ja nyt siis MPK:n ja muiden töiden parissa Helsingissä.

Eli aamulla klo 7.15 Ylen Aamu-Tv:ssä.

Nyt kello jo taas kahdeksan. Hetki sitten kämpille ja huomenna siis jo ennen kuutta nousu ja lähtö. Jos nyt kuitenkin vielä hieman uutisia kävisi läpi ja sitten kai pakko kääntää katse jo huomiseen.

Kommentit