Maanantai, 18.08.2008

Blogi, maanantaina 18.08.2008

Tänään aamukoneella kohti Jyväskylään. Nyt kello puoli kuusi ja kohta kenttää kohden. Tänään siis eduskuntaryhmämme kanssa käymme läpi syksyn asioita mm. talousarvioasioita. Niistä eilen jo jotain täälläkin. Palataan päivän päätteeksi aiheisiin.

Pitkä päivä takana. Kello nyt 22.45 ja juuri hotellille. Huomenna aikainen herätys ja siksi paras ratkaisu näin. Juuri kaupungintalolta siis nukkumaan. Päivä meni tänään siis kahteen otteeseen kävelykadulla ja sitten yliopistolla itse kokouksessa. Esillä tänään yleisesti Kataisen toinen talousarvioesitys ja sitten ensimmäiset ministeripuheenvuorot ja keskustelut. Illalla vielä upea risteily Suomi höyrylaivalla. Huomenna siis jatkamme.

Tänään myös hyvä ystäväni Emma Kimiläinen ilmoittautui virallisesti kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaaksi Helsinkiin. Eilen Emma oli hurjassa kolarissa Saksan formulakilpailussaan, mutta tajunnan menetyksen jälkeen nyt jälleen kaikki kunnossa. Olen enemmän kuin iloinen Emman ehdokkuudesta. Maalisvaaleissa hän aikanaan komppaamassa mua eduskuntaan ja nyt ilo antaa tukea ja apua Emmalle.

Kommentit