Maanantai, 17.10.2011

Blogi, maanantaina 17.10.2011

Uusi viikko käyntiin. Tänään maakuntapäivää ja asioita niin kotikunnassa Lopella kuin Riihimäelläkin. Paria Niinistö Cafeta tässä puuhaamme kaiken kuntatyön lisäksi ja sen semmoista. Työtä siis maanantaille riittämiin. Illalla vielä yrittäjäyhdistyksemme syyskokous.

Mielenkiintoinen päivä takana ja hauska oli ehtiä illalla oman yrittäjien kotiyhdistykseni eli Lopen Yrittäjien syyskokoukseenkin. Mukava ja aktiivinen joukko yrittäjäkavereita paikalla ja hyvää keskustelua niin yritysten ajankohtaisista asioista kuin Lopenkin jutuista. Intoa tässä porukassa ainakin riittää ja harvalla yhdistyksellä näkee noin täyteläistä ja erilaista ohjelmaa sisällä pitävää toimintasuunnitelmaa. Varmaan tämä olikin jälleen osasyy sille, että Jarmo Laukkanen sai yksimielisen vahvan tuen jatkaa Lopen Yrittäjien puheenjohtajana ja hallitukseen tuttuja tekijöitä ja uuttakin voimaa. Ensi vuosi siis jälleen vahvaa yrittämisen aikaa Lopella ja sitä työtä on myös mukana yrittäjänä, mutta myös Lopen kunnanhallituksen puheenjohtajanakin olla tukemassa. Tänäänkin muutama mielenkiintoinen juttu esille ja eteenkin päin.

Mutta huomenna jatkamme eduskunnassa. Viime viikolla isosta salista valiokuntiin lähetetty ensi vuoden budjetti nyt käsittelyyn ja siinä riittäkin työtä. Palataan huomenna.

Kommentit