Maanantai, 15.08.2011

Blogi, maanantaina 15.08.2011

Uusi viikko käyntiin. Hellettä ei ainakaan vielä täällä näy? Ei kai Mette juksannut? No, työviikko käyntiin säästä huolimatta ja vauhtia tänään riittääkin. Aamusta Etelä-Suomen Sanomat tulee tekemään suuremman henkilöhaastattelun ratsutallille ja sitten kunnan asioissa meneekin loppupäivä puheenjohtajiston ja kunnanhallituksen johdolla. Viikko käyntiin näin…

Olipas mielenkiintoinen päivä. Etelä-Suomen Sanomien erikoishaastattelu vei tämän syksyn ensimmäiselle sänkipeltolaukalle ja vauhtia riittikin. Vaahteramäen Ratsastuskoululla teimme tänään laajemman haastattelun hevostelustani ja kansanedustajuudestanikin ja siinä hurahtikin mukavasti useampikin tunti. Katsomaan mitä kuvista tuli… Mimmi ainakin upeassa kunnossa ja sänkkäri kullankeltainen. Minä poika nautin.

Haastattelussa menikin hieman suunniteltua pidempään joten sitten vain nopea suihku ja puheenjohtajiston kautta kunnanhallitukseen. Puheenjohtajistossa esillä erittäin mielenkiintoisia asioita kuntamme kannalta. Toivotaan, että edes puolet niistä menisi maaliin niin sekin olisi todella kova juttu. Erittäin myönteisessä tuulessa nyt seilaamme tälläkin saralla. Myös kunnanhallituksessa hyvä henki ja kokous jälleen tunnissa pakettiin. Keskustelua silloinkin piti ja oli tarvetta ja selvät ja jo aiemmin keskustellut asiat ripeästi päätökseen. Sen jälkeen jäi aikaa vielä hieman tulevankin suunnitteluun.

Kormu-Launonen osayleiskaavasta eilen muutaman sanasen kirjoitin. Nyt kunnanjohtajamme Karoliina Viitanen on tehnyt hyvää työtä ja voi olla, että saamme kaavan muutamaa pientä rajausta lukuunottamatta jo ensi kokouksessa eteenpäin ja pian lainvoimaiseksi. Se mm. avaisi tonttikauppamahdollisuudet Kormuunkin. Nyt näyttää paljon paremmalta taas. Pidän teidät ajantasalla.

Huomenna puutarha-asioiden pariin Hauholle. Siellä Viherringin syyspäivät ja ajankohtaisia asioita puutarhoista ja kasveista. 

Kommentit