Maanantai, 11.04.2011

Blogi, maanantaina 11.04.2011

Huomenta! Kohta Voicen Heräämön aamun vieraana ja sitten myös Iskelmällä. Kääntäkääpä oikealle taajuudelle aamuvirkut. 

Helsingin radiovisiittien jälkeen sitten paluu Hämeeseen ja tänään kiertuepäivää pysähdyksin Janakkala, Riihimäki, Hämeenlinna, Hattula… Nähdään.

Tukiryhmään liittyneitä:

639. Jarmo Arvaja, yrittäjä, Loppi

640. Markus Virtanen, IT-insinööri, Hausjärvi

641. Mervi Cadotte, San Clemente, USA

642. Arja Alakoski, Loppi

643. Sanna Sulanen, opiskelija, Hämeenlinna

644. Matti Lempinen, Hämeenlinna

645. Tarja Lehtola, palkkasihteeri, Riihimäki

646. Tomi Pärssinen, yrittäjä, Riihimäki

647. Hanna-Maija Heikinheimo, apteekkari, eläkeläinen, Loppi

648. Pirjo-Liisa Snellman-Tenhunen, erikoissairaanhoitaja, MTi, Riihimäki

649. Pauli Otava, hankintapäällikkö, Karkkila

650. Ulla Ekholm, sairaanhoitaja, Riihimäki

651. Eino Tuuri, Janakkala

652. Jorma Saarinen, filosofian tohtori, Hämeenlinna

653. Minna Sammatti, Riihimäki

654. Tiina Gisselberg, lastenhoitaja, artesaani, Riihimäki

Tuo tukiryhmän kasvu vain jatkuu. Aivan huikea juttu. Taitaa olla maamme suurin jo näissä vaaleissa. Ainakin aktiivisin ja kasvavin ja se toivottavasti tietää hyvää.

Tänään aloitin aamun siis Helsingissä. Aamu Voicen Heräämön vieraana ja sitten vielä Iskelmälle ja Voicen iltapäiväänkin matskua. Ainakin minulla oli hauskaa ja samalla sovimme haasteen. Voicen Heräämö tulee kesällä Lopelle ja Vaahteramäen Ratsastuskoululle ja silloin kisaamme ratsastuksessa. Naureskelivat ison miehen harrastukselle ja minäpä päätin näyttää ja haastaa. Katsotaan kuka sen jälkeen nauraa 🙂 Suvi Hartlin ainakin hepan selkään kanssani ja ajattelin, että kyllä se haaste muuten koskee myös Jani Nivalaakin. Eikös? Hauskoja kavereita Voicella. 

Tässä jotain pätkää aamusta: Voicen Heräämö.

Ja tässä vielä toinen pätkä: Voicella…

Mutta siis nyt jo Voice ja kiertuepäiväkin takana. Helsingistä sitten paluu Hämeeseen ja Janakkalaan. Eilen siellä ja tänään siellä ja hyvää tunnelmaa, jutustelua ja tukijoitakin liikkeellä. Hyvä mieli. Sitten Kahvila Nanellasta Riihimäelle Timo´s Coffeeseen ja siellä mukaan liittyi ehdokkaistamme tällä kertaa Sari Rautio. Sarin kanssa rundia sitten Riihimäen lisäksi Hattulan Parolassa ja Hämeenlinnan Reskalla. Reskalla varsinkin väkeä hienosti liikkeellä ja muutama tiukkakin keskustelu. Hyvä niin. Hämeenlinnassa sitten vielä Huurresalon Meri-Tuulian, eli Nuoriso- ja opiskelijakampanjani vetäjän, kanssa kahvit ja kampanjan välitsekkaus kohti loppukiriä ja sitten takaisin Riihimäelle. Siellä vielä väkeä kahvilalla illansuussakin mukavasti. Eli oikein onnistunu päivä tämäkin.

Illalla vielä Vaali Volkkariin pakkasimme 1000 purkkia energiaa ja 500 pakettia Paussia. Eli huomenna jatkuu Hämeenlinnassa ja Riihimäellä Energiaa ja Paussia Työpäivää -kampanjamme. Mukana kokoomusnuoria ja kampanjamme aktiiveja niin Hämeenlinnan seudulta kuin Riihimäen seudultakin. Nähdään siis asemilla aamusta heti kello 06.30 alkaen. Aamun Timon Heräämö siis liikkeellä. Ja sitten asemalta Helsinkiin valtiopäivien juhlallisiin päättäjäisiin. Kunnia-asia.

Tukiryhmään lisää:

655.  Henni Paajanen, Suunnittelija, Riihimäki

 

Kommentit