Hämeenlinnan ja Riihimäen Rautatieasemilla Energiaa ja Paussia Työpäivään -kampanjamme

Blogi, tiistaina 12.04.2011

Uusi aamu. Kello 5.15 ja herätys. Tänään kampanjoimme aamusta eli saa jatkua. Parisenkymmentä tiimiläistä aamusta liikkeellä Hämeenlinnan asemalla ja Riihimäen asemalla eli nähdään siellä jos työmatka niiden kautta vie.

Aamun tempauksen jälkeen sitten Helsinkiin Valtiopäivienpäättäjäisiin ja illalla Ben Zyskowicz vieraaksi Hämeeseen. Olemme Benkun kanssa tänään Riihimäellä klo 17-19 vaalikahvilalla. Tervetuloa siis mukaan!

Tukiryhmään liittyneitä:

656. Ekko Hakomäki, kalusteasentaja, Hämeenlinna

657. Eero Lyytikäinen, opiskelija, Riihimäki

658. Jenna Raatikainen, opiskelija, Hämeenlinna

Ja juna kulkee taas. Kulkee… On sillä suunta tuonne Arkadianmäelle…

Tai jotain sinnepäin. Sellaisissa tunnelmissa tänään starttasimme ennakkoäänetyksen viimeisen päivän Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Kampanjatiimimme oli miehittänyt molemmat asemat ja tunnelma oli hieno. Toistatuhatta energiajuomaa ja lähes tuhat välipalapatukkaa jakoon ja monta iloista naamaa aamutuimaan. Onnistui jälleen tempauksemme ja jatkamme perjantaina vielä samaa Energiaa ja Paussia Työpäivää -kampanjaamme. 

Parituntia parisenkymmentä tiimiläistä ahkeroi ja lähtivät sitten kukin omiin töihinsä ja päivän askareisiin ja minä suuntasin aamupäiväksi vaalikahvilallemme. Timo´s Coffee on saavuttanut tasaisen varman suosion tässä vaalien alla ja tänään rikoimme jälleen kaikki ennätykset. Itseasiassa ilta oli sellainen, että penkkejä ja tuoleja kannettiin joka paikasta lisää, että kaikki mahtuivat istumaan. Näin upeasti onnistui siis Ben Zyskowiczin ja minun Helsinki-Häme -päivän Riihimäen visiitti. Sitä ennen olimme jo kampanjoineet Helsingin Kolmen Sepän Patsaalla jakaen Benin Faden, Männistön Lassen ja muutaman muunkin esitteitä. Työtä tehdään nyt siis kaikilla rintamilla ja vaalivoitto otetaan joka piirissä erikseen. Se ainakin tavoitteemme.

Mutta päivään mahtui myös Eduskunnan juhlalliset päättäjäiset. Mielenkiintoiset ja ajatuksia herättävät puheet niin puhemies Niinistöllä kuin presidentti Halosellakin. Jotenkin jäi sellainen olo, että Sauli on nyt ratkaisunsa tehnyt ja vastaus on presidenttiehdokkuudelle KYLLÄ. Puheessa oli sellaisia aiheita ja painotuksia, että KYLLÄ. Sauli Niinistö lähtee presidenttiehdokkaaksi. Sanokaa minun sanoneen.

Tasavallan presidentti Tarja Halonen korosti meidän tapaan työnteon merkitystä tälle maalle ja oli yhtälailla huolissaan köyhyydestä ja eriarvoistumisesta. Sen eteen pitää tehdä kaikilla rintamilla nyt työtä. Olen samaa mieltä.

Mutta nyt siis kuvat kertovat enempi kuin tuhat sanaa. Upea kampanjapäivä. Jälleen parhaasta päästä ja nostatti kummasti tunnelmaa Hämeessä ja Riihimäellä. Kyllä tästä varmaan vielä hyvä tulee. Sellainen mukava hyvä hytinä päällä. Mutta katsotaan mitä kansa päättää.

Ainakin tänään Hesarin tuorein gallup lupaili hyvää. Olemme vahvasti maamme suurin puolue ja keskusta ja SDP käyvät tiukan kisan toisesta sijasta. Nyt näyttää nimittäin siltä, että Soini on pahasti maitohapoilla ja sakkaa. Kannatus tulee syöksykierteessä alas ja enää pelkkä uho ja sutkautukset eivät näytä suomalaisille riittävän. Tätä olenkin odottanut. Sillä itse olen vakuuttunut, että vaikeina aikoina me suomalaiset arvostamme nimenomaan vastuunkantajia ja tekijöitä. Siitä tuo tuorein gallup kertoo vaikka sekin mittaa jo menneisyyttä. Tänään tilanne voi olla jo aivan toinen. Kisa siis ratkaistaan aivan kalkkiviivoilla ja pääministeri voi vielä olla kuka tahansa neljän suuren puolueen puheenjohtajasta tai SDP:stä ehkä Heinäluomakin. Uskoisin niin käyvän jos ykkössija demareille irtoaisi.

Huomenna jatkamme kampanjaa. Kiertuetta ja puhe Riihimäen Kansallisille Senioreille ja sen semmoista. Nyt lisätään vauhtia ja laitetaan kampanjan seuraava vaihde päälle.

 

 

Kommentit