Maanantai, 01.09.2008

Blogi, maanantaina 01.09.2008

Syyskuu alkuun upeassa aurinkoisessa säässä. Nyt aamu ja kello 8 ja aika lähteä liikkeelle. Ohjelmassa monenlaista ennen illan kunnanhallitusta. Tämä päivä siis aika tehokkaasti kuntamme asioihin ja myös hieman seutukuntamme asioihin.

….

Kuntapäivä takana. Tänään päivä alkoi kunnassa ensin yhdellä palaverillä ja sitten päivällä muutama kunnallisvaaliehdokastapaaminenkin. Lopelle kaksi hyvää mielenkiintoista uutta ehdokast ja yksi Riihimäelle. Eli hyvää loppukiriä. Sitten illalla kunnanhallitus missä tänään varsin selkeä lista. Tuttuja vanhoja asioita päätökseen ja hieman hyvää keskustelua mm. ennaltaehkäisevästä työstä nuorten ja lasten hyväksi ja hieman myös linjauksia tulevaan syksyyn. Mutta muuten yleisesti kaikki yksimielisesti päätöksiin.

Mutta nyt vielä illalla valmistelemaan hieman keskiviikon esitystä Hämeenlinnaan. Olen lupautunut hieman alustamaan suljettuun minisemmaan Riihimäen seudun tulevaisuudesta ja mahdollisuuksista. Eli tuo homma nyt purkkiin. Huomenna sitten päivä töiden parissa tiukasti ja illalla Lopen Kokoomuksen kunnallisvaalikokous.

Kommentit