Maanantai, 01.03.2010

Blogi, maanantaina 01.03.2010

Tänään aamulla aikainen herätys. Tai oikeastaan jo yöllä. Seuraavien kahden viikon ohjelmat sitten aamupäivällä uusiksi ja nyt vietän perheen kanssa kaksi seuraavaa viikkoa. Kiitos onnitteluista. Haluan turvata perheeni yksityisyyden tänään ja huomennakin ja siksi en täällä paljoa tule aihetta käsittelemään. Yritän kuitenkin löytää sellaisen tasapainon jonka kanssa voi elää mukavasti tulevaisuudessakin.

Tulen näinäkin kahtena isyyslomaviikkona täälläkin kirjoittelemaan ja kommentoimaan ajankohtaisia aiheita. Ja tänäänkin illalla vielä kynän ääreen palaan. Muutamat aiheet vaatinevat kommentteja.

….

Ikimuistoinen päivä siis takana. Ja nyt jälleen takaisin Lopella. Juuri lyhyesti läpi illan kunnanhallituksen asiat ja erityisen iloinen olen siitä, että löysimme nyt hieman rahaa nuorisotyöttömyyden hillitsemiseksi myös Lopella. Teemme aiemmilta vuosilta tutun palkkatuen myös tulevalle kesälle tarkoituksena palkata loppilaisia nuoria tai kannustaa palkkaamaan nuoria loppilaisiin yrityksiin. Tällaisia rohkeita toimia nyt tarvitsisimme jokaisessa kunnassa. Ja aika moni kunta onkin lähtenyt pelastustalkoisiin mukaan.

SDP ilmoittautui tänään puolueeksi joka on valmis leikkaamaan verovähennyksiä. Mielenkiintoista olisi kuulla onko SDP nyt lakkauttamassa esimerkiksi kotitalousvähennystä tai omistusasunnon lainan korkojen vähennysoikeutta. Näillä toimilla olisi minusta kieteiset vaikutukset tässä taloustilanteessa missä kasvua pitäisi nimenomaan tukea eikä ahdistaa. Toivotaan, että SDP kertoo nyt konkreettisesti mitä he esityksellä tarkoittavat.

Mutta nyt hieman väsynyt mies. Palaillaan huomenna uuteen päivään ja uusiin aiheisiin. Mm. juuri tulleet tiedot alkavista lakoista ovat pahoja takaiskuja orastavalle kasvulle ja toivotaan, että yhteisymmärrys löytyisi mahdollisimman pian. Se olisi meidän kaikkien yhteinen etu.

Kommentit