Maailmanmestarille Onnea! Mitalikahvit jälleen kunnantalollamme.

Blogi, maanantaina 13.01.2014

Lopella juotiin jälleen tänään mitalikahveja. Edellisen kerran juhlimme C-poikien salibandyn SM-kultaa ja nyt tänään sitten Ringetten Maailmanmestariamme. Itseasiassa Suomen joukkueessa pelannut Mira Sydänmaa taitaa olla kuntamme ensimmäinen työntekijä joka voittaa maailmanmestaruuden. Kunnantalolla väkeä paljon paikalla ja suuri täytekakku mestaria vastassa. Mukava tilaisuus ja vielä kerran valtavasti onnea liikuntatoimemme mestarille eli Mira Sydänmaalle. Mestaruuden ratkettua oli mukava kuulla miten Mira on tuonut lajia myös jälleen Lopellekin ja muutama nuori pelaamassakin käy jo Hyvinkäällä. Ja voisi vaikka pikkuturnauksenkin järjestää jos tässä talvea vielä pitelisi. Ainakin tänään mitalikahveilta Oksasen miehet riensivät takaisin kaukalolle jäädytyspuuhiin. Juuri kakun palan ja kahvikupin aikana edellinen kerros ehti hyvin jäätyä.

Huomenna sitten urheilujuhlaa lisää kun Hartwall Areenalla Urheilugaala. Sinne kutsuvieraaksi Valtion Liikuntaneuvoston rakentamisjaoston puheenjohtajana. Palataan niihin aiheisiin huomenna ja omaan veikkaukseeni vuoden 2013 Vuoden Urheilijaksi.

….

Tänään päivä alkoi kuitenkin Hämeenlinnassa. Koolla Hämeenlinnan ja Riihimäen seutujen puheenjohtajat ja aiheena HHT-akseli ja alueemme tulevaisuuden kuviot. Itse uskon vahvasti siihen, että Hämeemme menestyy vain vahvasti yhteistyötä tehden ja yhdessä vahvuksiimme luottaen. Ja kyllä näillä tapaamisilla aina askelia eteenpäin otetaan. Nyt tärkeää, että saamme liikkeen Helsinki-Tampere -pääjunaradan välityskyvyn parantamisremontin ja sitten tiepuolella kantatie 54:n ja kymppitien parantamiset. Tärkeänä osana tätä myös Lahden eteläinen ohitustie. Se tärkeä saada kuntoon kunnollisen itä-länsi-suuntaisen tieyhteyden kehittämiseksi maahamme.

Hämeenlinnassa vielä lounas ja sitten Lopelle kunnantalolle. Pikapalaveri siellä alkaneen vuoden asioista ja sitten mitalikahvia ja illalla vielä yksi tapaaminen Riihimäellä. Taas aletaan päästä vauhtiin vaikka vielä ei sentään ihan kellonympäri tarvinnut mennäkään. Kohta taas mennään. Nyt kello 19.49 ja kotona jälleen.

Niin ja palasinhan minä tänään jälleen metsänomistajaksikin. Pala kotikuntaa nyt minun. Metsähommia siis luvassa ja raivaussahalle ja moottorisahallekin töitä.

 

Kommentit