Loppilaisia tuulettiin joulunavauksessa – Antin Adventti vie Lopella kohti joulua

Blogi, sunnuntaina 27.11.2022

Tänään oli mukava päivä, kun pääsimme yhdessä ensimmäistä kertaa tuulettamaan Loppilaisia. Kuluva vuosi 2022 jää historiaan vuotena jona kotikuntani sai oman virallisen villapaidan. Kokonaisuus täydentyi vielä Loppilaisilla villasukilla, pipolla ja lapasilla ja nyt marraskuussa vielä pitkällä Loppilaisella mekolla ja Loppilaisella villatakilla. Kokonaisuuden suosio on kyllä ylittänyt kaikki odotuksemme ja ohjevihkosia on myyty jo yli kolme sataa ja uusia Loppilaisia tulee näkyviin nyt lähes päivittäin. Ja näiden kahden ns. virallisen värityksen lisäksi myös monet ovat lähteneet rohkeasti myös tekemään Loppilaisia omissa suosikkiväreissään ja osa jopa jollain tietyillä merkityksellisillä väriyhdistelmillä.

Lopen joulukauden avaa perinteen mukaan Antin Adventti ja niin tänäkin vuonna. Tapahtumasta on tullut hieno tunnelmarikas perinne ja sinne kaikki haluavat vuodesta toiseen yhteen kokoontua. Tänä vuonna vielä kaunis lumipeitto valaisia meidän juhlapäivää ja saimme näin myös kivan tunnelman historian ensimmäiselle Loppilaisten Tuuletukselle. Villapaitatuuletuksethan ovat olleet viime vuosien juttu ja nyt teimme sen vielä aivan erityisesti Loppilaisin. Kunnantalolla ja sen pihamaalla oli mukavasti väkeä liikkeellä ja päällä uusia hienoja Loppilaisia. Kiitos kaikille!

Katsotaan, jos tehtäisiin sitten sydäntalvelle vielä joku uusi Loppilaisten oma tuuletustapahtuma ja laskiaisena sitten LOPPI-ryhmän sunnuntaina 19.2.2023.

Antin Adventissa tänään sytytimme kynttilät Lopen kunnantalon kuuseen ja vietimme mukavan yhteisen hetken ulkosalla ja sisälläkin hyvän musiikin ja Lopen Yrittäjien tarjoamien herkkujen kera. Ja olihan muuten taas upeat ja hienot myyjäisetkin joulunavauksessamme. Ja väkeä todella paljon liikkeellä.

Kiitos mukavasta tapahtumassa Lopen Yrittäjille ja kaikille tapahtumaa tehneille ja ennen muuta mukaan lähteneille. Kunnantalolta suuntasimme vielä ystävän kanssa kirkkoon Adventtivesperiin.

Hoosiannaa!

 

Kommentit