Lopen Yrittäjien Rompetori viihdytti ja Kokoomus kuunteli

Uutiset, sunnuntaina 27.07.2008

Lopen Yrittäjien Rompe- ja markkinatoripäivä keräsi Lopen torille yli tuhat kävijää aurinkoisena kesäsunnuntaina. Hämeen Sanomien kanssa yhteistyössä järjestetty perinteinen markkinapäivä tarjosi kävijöille toripöytien lisäksi elävää musiikkia viihdetaiteilija Jani Mäkelän esittämänä, kesäisestä tanssiesityksestä vastasi tanssiseura Baunssi ja yleisöä kävi tapaamassa myös muutama HPK:n pelaaja.

Tapahtumassa jaettiin myös ensimmäistä kertaa Lopen Yrittäjien myöntämä Unikeko-palkinto Lopella ansioituneelle yrittäjälle. Nyt Unikeon päiväksi osunut tapahtuma aloitti tämän perinteen ja ensimmäinen palkinnon saaja oli Lopen Apteekin Hannamaija Heikinheimo.

Lopen Kokoomus osallistui myös yrittäjien toritapahtumaan kokoomus kuuntelee-teemalla. Päivän aikana loppilaisilla ja vapaa-ajan asukkailla oli mahdollisuus tuoda terveisiä kunnan päättäjille, sekä keskustella päivänpolttavista asioista. Jälleen torilta löytyi myös uusia Lopen Kokoomuksen toiminnasta kiinnostuneita, ja muutama uusi jäsenhakemuskin tuli. Kokoomuksen teltalta jaettiin lisäksi lähes kaksisataa sinistä ilmapalloa perheen pienimpien iloksi.

– Todella hieno, aurinkoinen päivä ja yrittäjien tapahtuma oli loistava. Kiva, että saimme olla mukana. Ihmisten vastaanotto oli hyvä, ja tästä on mukava lähteä jatkamaan kohti syksyn toritapahtumia, kertoi Tiina Seppälä.

Kommentit