Kokoomusnuorten kesäkiertue Seinäjoella – Timo Heinonen mukana Vauhtiajojen tunnelmassa

Uutiset, lauantaina 26.07.2008

Kokoomusnuorten kesäkiertue pysähtyi kesäautonsa kanssa nyt jo viidennen kerran järjestetyyn Seinäjoen Vauhtiajoihin. Timo Heinonen osallistui tällä kertaa tutuksi tulleeseen tapahtumaan vain kansanedustaja ja olikin tyytyväinen viikonloppuun. Lauantain ohjelmaan kuuluikin nyt Kokoomusnuorten Porvarit Piknikillä tapahtuma Lakeudenpuistossa.

– Monta vuotta olen täällä ollut joko radalla selostajana tai sitten Maikkarille tekemässä Motorforumin lähetystä. Tällä kertaa olin vain katselemassa ja nauttimassa ja tässä säässä se oli enemmän kuin helppoa, kertoi Timo Heinonen, mutta myönsi, että selostamaankin olisi ollut mukava päästä.

Ratakilpailun ja festaritapahtuman lisäksi viikonlopun ohjelmaan kuului myös Kokoomusnuorten Kesäkiertueen Porvarit Piknikillä tapahtuma Lakeudenpuistossa. Heinonen osallistui kesätilaisuuteen yhdessä Vauhtiajojen promoottorin ja seinäjokelaisen kaupunginvaltuutetun Kalle Keskisen kanssa.

– Seinäjoen kokoomusnuoret pyysivät muutama viikko sitten jos voisin osallistua heidän pikniktilaisuuteen. Kun paikalla oltiin niin tottakai mukaan oli mukava päästä. Taisi siinä kolme tuntia vai ylikin mennä rennossa kesätunnelmassa.

Porvarit Piknikillä tilaisuudessa kuultiin mm. Kalle Keskisen kertomana Seinäjoen Vauhtiajojen historiaa ja myös muutenkin yli 30 tapahtuman tuotantoyhtiöksi kasvaneen Speed Promotionsin toimintaa. Heinonen kertoi omassa lyhyessä puheenvuorossaan mm. syksyn tulevista politiikan aiheista ja luonnollisesti myös kunnallisvaaleista.

– Näissä tilaisuuksissa ei pitkiä puheita tarvita. Parasta antia on se vapaamuotoinen keskustelu. Tänäänkin siinä käytiin läpi monia aiheita nuorten pahoinvoinnista opintotukeen ja energiakysymyksistä valtiontalouteen, kertoi Heinonen.

Seinäjoen Vauhtiajot jatkuvat vielä sunnuntaina 27. heinäkuuta Kapernaumin katuradalla Rata SM-osakilpailun toisen päivän tapahtumilla ja tämän vuoden kokonaiskävijämäärän odotetaan nousevan yli 50 000 kävijään.

– Tällaisia tapahtumia ja Keskisen Kallen tapaisia rohkeita ja idearikkaita tekijöitä maamme tarvitsee. Tämä on hyvä esimerkki siitä miten yhdessä kökkähengessä voidaan saada koko kaupunki ja laajempikin seutukunta sykkimään. Tässä on ison käden paikka Kalelle jälleen kerran.

Kommentit