Lopen Yrittäjien Antin Adventti avasi joulukauden kotikunnassani.

Blogi, sunnuntaina 01.12.2013

Aamulla vielä Heinolan Vierumäellä ja sieltä Lahden kautta Lopelle. Illansuussa täällä sitten Lopen Yrittäjien perinteikäs Antin Adventti. Joulunavaus loppilaisittain ja upeasti väkeä liikkeellä. Myyjäistapahtumassa ensin kunnantalolla oli myynnissä vaikka mitä ja jotain kävijämäärästä kertoi lähes 300 glöigimukillista. Ja sitten ilta jatkui kunnantalomme Olavinlinnan etupihalla missä julkistettiin Lopen Uupunut -ehdokkaat tälle vuodelle ja Lopen Mieslaulajat toivat oman joulutervehdyksensä kuusen sytyttämisen myötä. Ja totta kai kirkkoherran adventtipuhe ja paikalla myös se ihka-aito ja oikea Joulupukki.

Lopen Yrittäjät tekevät Jarmo Laukkasen johdolla erinomaista työtä Lopella. Väki oli eilen juhlinyt Yrittäjäjuhlassa Vojakkalan Juhlatalolla ja tänään sitten jo Antin Adventin parissa. Lehmuskannan Veijon johdolla makkaraa meni jakoon varmasti satoja ja juontoja hoiteli seuraava yrittäjä Jarno Hatakka jne. Kaikki siis vahvasti loppilaisin yrittäjävoimin. Harmi, että eilen Yrittäjäjuhla jäi väliin. Olin aiemmin lupautunut juontajaksi AKK:n Mitaligaalaan Vierumäelle ja siellä sain jännittää sitten kotikuntani Vuoden Yrittäjän julkistamista. Kun tieto Eira ja Kare Aspin valinnasta tuli niin ei voinut kuin todeta, että ei olisi paremmin voinut valita. Pitkänlinjan yrittäjäpariskunta ja viime vuodet Hanaa-lehden parissa ja sitä ennen Uutislopen omistajani ja toimittajani ja vaikka mitä. Lämpimät onnittelut siis Aspeille ja kiitos myös vuosikausien erinomaisen hyvästä ja tuloksekkaastakin yhteistyöstä.

Mutta kello jo seitsemän ja adventti, ensimmäinen sellainen, takana kohta. Jos vielä kynttilä täällä kotonakin palamaan ja saunaan. Huomenna sitten puhelinkokousta Valtion Liikuntaneuvoston kanssa ja sitten Riihimäen Hämeen Ammattikorkeakoulun HAMK:n liikennealan opiskelijoille puhumaan liikennepolitiikasta. Mukava päivä siis tulossa heti viikon kärkeen.

 

 

 

Kommentit