Lopen yrittäjiä vierailulla eduskunnassa Jarmo Laukkanen jatkaa puheenjohtajana

Uutiset, keskiviikkona 17.10.2007

Lopen Yrittäjien hallitus ja joukko loppilaisia yrittäjiä vieraili tiistaina 16.10. eduskunnassa. Kansanedustaja Timo Heinosen avustaja Tiina Seppälä emännöin vierasjoukkoa, joka tutustui alkuun taloon ja sen arkitehtuuriin ja historiaan ja seurasi tämän jälkeen myös päivän täysistuntoa. Täysistunnossa Heinonen osallistui kiivaaseen keskusteluun lapsilisien korottamisesta.

– Omassa puheenvuorossani korostin erityisesti lapsilisän rinnalla myös muita tärkeitä tukitoimia mitä lapset voivat elämäntilanteen murroksessa tarvita. On hyvä, että silloin tukiverkko toimii ja esimerkiksi tukiopetukseen ja muihin palveluihin on riittävät resurssit, kertoi Heinonen ja totesi olevansa tyytyväinen, että lapsilisien ajantasalle saattaminen aloitetaan nimenomaan usein kaikkein tiukimmilla olevien eli yksihuoltajaperheiden tilanteesta.

Lopen Yrittäjät pitivät eduskunnassa myös syyskokouksensa ja yhdistyksen jäsenenä Heinonen osallistui myös kokoukseen. Kokouksessa hyväksyttiin talous- ja toimintasuunnitelmat ensi vuodelle ja valittiin myös uusi hallitus. Lopen Yrittäjien puheenjohtajana jatkaa Jarmo Laukkanen, mutta hallitukseen tuli joitakin henkilövaihdoksia.

Myös kuluva vuosi jatkuu Lopen Yrittäjien osalta vilkkaana. Yrittäjäviikkoa vietetään Lopella 26.11.-2.12. ja viikon aikana julkistetaan Hyvän palvelun yritys Lopella yhteistyössä Lopen Lehden kanssa ja katsastetaan taas loppilaisten ja Lopen yritysten joulusomistuksia pihoilla ja ikkunoissa. Viikon ohjelmassa on myös perinteinen Antinpäivän lounas Marskin Majalla 30.11. kello 11 sekä yrittäjäjuhla Timjamissa lauantaina 1.12. kello 19.

– Yrittäjiä on tulossa eduskuntaan vieraakseni vielä lisääkin. Hausjärven Yrittäjien kanssa on ollut puhetta vierailusta ja muutenkin yhteistyötä yrittäjien kanssa on tehty aktiivisesti. Olen iloinen, että Hyvinkään Yrittäjät ovat ottaneet minut myös mukaan aktiivisesti toimintaansa. Se palvelee hyvin koko talousaluettamme, kertoi Timo Heinonen.

Kommentit