Lopen Perunankukka -korusarjan suosio yllätti ”Kunnianosoitus Lopelle ja sen tekijöille”

Uutiset, sunnuntaina 06.07.2008

Timo Heinosen kotikuntansa Lopen kunniaksi toteuttama Lopen Perunankukka -korusarja keräsi julkaisemispäivänään 5.7.2008 heti suuren suosion. Hattulalaisen Ajankorun Liisa Vanhatalon Heinosen tilauksesta suunnittelema korusarja julkaistiin itseoikeutetusti Lopen torilla perinteisillä Perunankukkapäivillä ja kauppa kävi vilkkaana.

– En uskaltanut edes haaveilla tällaisesta suosiosta. Koruja haettiin aamusta asti teltaltamme ja kiinnostus oli todella hyvää. Taisi ensimmäiset korut lähteä jo lahjoiksikin, kiitteli Timo Heinonen korujensa saamaa vastaanottoa.

Idea oman loppilaisen korusarjan toteuttamiseksi syntyi talven Matkamessuilla ja tinasta valmistetut korut valmistuivat kesän kynnyksellä. Mallit koruihin löytyi Rakkaudesta Lopen Perunaan -kirjasta. Tällä hetkellä korusarja pitää sisällään korvakorut, rintaneulan, kaksi erikokoista riipusta ja pienemmän pinssin. Suunnitelmia korusarjan laajentamiseksikin on jo.

– Liisa Vanhatalon kanssa olen keskustellut myös kravattineulasta ja katsotaan mitä tässä vielä keksitään. Itse sainkin sellaisen mallikappaleen itselleni lahjaksi tänään Krouvin Kylpäiviltä missä Ajankoru oli mukana. Sieltäkin Perunankukkakoruja oli kyselty, mutta olemme sopineet, että myynti tapahtuu vain minun kautta, kertoi Heinonen.

Perunankukka -koruja voi tilata Heinosen kotisivujen kautta osoitteesta www.timoheinonen.fi ja seuraavan kerran koruja on saatavana Lopen torilla Yrittäjien Rompetori- ja Markkinapäivänä heinäkuussa.

Kommentit