Lopen nuorten terveiset päättäjille: ” Tehkää hyviä päätöksiä”

Uutiset, torstaina 11.11.2010

Lopen harrastemessut järjestettiin elokuussa koulukeskuksella. Paikalla oli myös nuorisovaltuusto omalla ständillään nuoriso-ohjaaja Marjo Niittymäen johdolla. Samalla nuorisovaltuutetut keräsivät messuvierailta ja erityisesti nuorilta terveisiä päättäjille lähetettäväksi.

Terveiset luovutettiin Lopen kunnanvaltuuston puheenjohtajan toimivalle Timo Heinoselle, joka lupasi välittää viestiä eteenpäin. Nuorten toiveet liittyivät itseoikeutetusti nuorten mahdollisuuksiin Lopella. Lisää harrastusmahdollisuuksia, uimahallia, leffateatteri ja kulttuuria toivottiin. Lisäksi nuoret nostivat esiin kunnassakin ajankohtaisia aiheita, kuten Musiikkiopiston, nuorisotilojen ja koulujen välisten kilpailuiden tilannetta.

– Asiantuntevia ja ajankohtaisia terveisiä nuorilta tuli. Yksi terveinen kuului, että ”tulkaa välillä itse katsomaan, miltä elämä näyttää”, ja on aivan totta, että meidän täytyisi kuulla entistä enemmän nuoria päätöksenteossa kuntatasollakin. On hienoa, että Lopella toimii nuorisovaltuusto ja juuri marraskuun alussa käytiin jälleen nuorisovaltuustovaalit. Viedään terveiset eteenpäin, lupasi Heinonen.

Kommentit