Lopen Niinistö Cafe sulki ovensa – Presidenttikahveilla 80 kävijää

Uutiset, perjantaina 10.02.2012

Lopen Niinistö Cafen menestyksekäs tarina sai arvoisensa päätöksen kun kahvilassa tarjoiltiin viimeisenä iltana Presidenttikahvit. Ennen joulua avattu Suomen pienin Niinistö Cafe nousi otsikoi myös maanlaajuisesti ja se keräsikin erinomaisen suosion läpi koko tammikuun. Presidenttikahvilla kävi väkeä yli puoluerajojen ja eri kunnistakin. Illan aikana kakkukahvit nauti yli 80 kävijää.

– Kahvilamme suosio kyllä oikeastaan yllätti. Monet piipahti monta kertaa kahvilla tammikuun aikana ja jos osa tuli kauempaakin varta vasten Lopen Niinistö Cafeta katsomaan, kertoivat kahvilassa häärännyt Riitta Nylund.

Nylundin lisäksi päävastuussa kahvilassa oli Sirpa Hopearuoho ja monena aamupäivänä ja illansuussa kahvipannun kahvassa nähtiin myös Tuula Kauppi ja Eija-Riitta Heinonen. Nelikon lisäksi kahvilassa talkoissa nähtiin myös mm. Lopen Kokoomusnuoret, valtuustoryhmä Tiina Seppälän johdolla ja myös kansanedustaja Timo Heinonen avajaisten joulukahveineen.

– Avajaissa kävi lähes 150 vierasta ja siitä se homma lähti käyntiin. Itse kiersin koko tammikuun ilman vapaapäiviä Saulin kampanjan parissa ympäri Hämettä, Uuttamaata ja Helsinkiä ja tavallisesti aina päätin pitkät kampanjapäivät Lopen Niinistö Cafeeseen. Väkeä oli aina paikalla ja kiva tunnelma, kertoi kansanedustaja ja Lopen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen.

Heinonen olikin enemmän kuin tyytyväinen loppilaisten talkoointoon presidentivaaleissa. Ilman kahvilan nelikkoa ei Lopen Niinistö Cafe olisi pyörinyt ja erityisesti vierasillat jäivät mieleen.

– Kahvilassamme kävi vierailulla mm. ministeri Iiro Viinanen, elinkeinoministeri Jyri Häkämies ja kansanedustaja Ben Zyskowicz. Nämä illat olivat sitten yhtä tungosta, kertoi Riitta Nylund.

Presidenttikahvilla Lopen Niinistö Cafessa nautittiin täytekakkua presidenttikahvin kera. Väkeä Lopelle tuli niin Riihimäeltä, Hausjärveltä kuin Hyvinkäältäkin asti.

– Olihan tämä omanlainen juttu Lopenkin historiassa. Ei tällaista kahvilaa täällä ole koskaan ennen ollut, mutta uskaltaisin sanoa, että tämän kokemuksen jälkeen tulee varmasti joskus vielä olemaan, kiitteli Timo Heinonen kahvilan pyörittäjiä ja talkooväkeä ja myös kahvilla käyneitä.

– Tehän tämän tunnelman teitte. Kahvilasta tuli monelle ihan kantakahvilla, hymyili Heinonen ja halusi samalla kiittää Sauli Niinistön puolesta kaikkia loppilaisia äänestäjiä. – Saulin terveiset olivat kiitokset nimenomaan kaikille niin hänen kuin Pekka Haavistonkin kannattajille. Yhdessähän tätä maata rakennetaan.

Kommentit