Lopen kunnanhallitukselle Kokoomuksen yksimielinen tuki

Uutiset, perjantaina 09.10.2009

Lopen Kokoomuksen hallitus ja laajennettu valtuustoryhmä käsittelivät ylimääräisessä kokouksessaan kunnanhallituksen ja valtuuston suhteita. Asia nousi esille kun kunnanvaltuusto ei hyväksynyt hallituksen esitystä kolmen kyläkoulun lakkauttamisesta. Lopen kokoomuslaiset totesivat, että koko kunnanhallitus nautti heidän luottamusta ja vain laajalla yhteisymmärryksellä ja yhteistyöllä talouttamme voidaan hoitaa.

– Kävimme erittäin perusteellisen ja pitkän keskustelun kuntamme tilanteesta ja siitä miten tästä päästään eteenpäin. Ryhmämme ymmärtää, että edessämme on vaikeita päätöksiä ja niihin on myös laaja valmius. Säästötoimenpiteet tulee kuitenkin etsiä ja toteuttaa niin, että emme luo suuria paineita esimerkiksi investointipuolelle, totesi Lopen kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen, joka toimii myös Lopen kunnanvaltuuston puheenjohtajana.

Kokoomuksen jäseninä kunnanhallituksessa jatkavat Saija Grönholm, Eeva Pyhälammi ja Pasi Tarkkala.

– Heillä on ryhmämme täysi luottamus. Täysin yksimielinen ja vahva, totesi Heinonen ja kertoi epäluottamuskeskustelun olevan kokoomuksen osalta loppuun käsitelty.

Kommentit