Lopen Kokoomusnuoret tekivät ennätyksen – Eduskuntavaalien Pizzaa ja Politiikkaa veti ennätysmäärän nuoria Lopen vaalikahvilalle

Uutiset, perjantaina 05.04.2019

Lopen Kokoomusnuoret järjestivät puheenjohtajansa Rosa Laineen johdolla eduskuntavaalien Pizzaa ja Politiikkaa illan Lopella kansanedustaja Timo Heinosen Vaalikahvilalla. Perjantai-illan nuortenilta keräsikin paikalle Pizzaa ja Politiikkaa -iltojen historian isoimman osallistujamäärän ja Kokoomusnuoret olivat tyytyväisiä iltaan.

-Kyllä minäkin. Rosa, Venla, Susa ja koko Lopen Kokoomusnuorten porukka tekee kyllä aivan mahtavaa työtä. Lopella on yksi Hämeen aktiivisimpia nuorten paikallisyhdistyksiä ja viimeksi nuoret pitivät koko kunnan virallisen vaalipaneelin kunnantalolla ja tänään sitten tämän Pizzaa ja Politiikkaa -illan, kiitteli kansanedustaja Timo Heinonen, joka pitkän kiertuepäivän jälkeen myös illalla kävi pizzalla ja nuoria tapaamassa.

Pizzaa ja Politiikkaa -illat saivat alkunsa aikanaan, kun Timo Heinonen halusi saada joukon riihimäkeläisiä nuoria mukaan juttelemaan yhteiskunnallisista asioista. Näin syntyi Pizzaa ja politiikkaa -konsepti mitä nyt myös valtakunnallinen Kokoomusnuorten liitto on lainannut käyttöönsä ympäri Suomen. Illoista on muodostunut jo maanlaajuinen käsite, mikä vetää väkeä paikalle matalalla kynnyksellä.

-Olen kyllä näistä illoista enemmän kuin iloinen. Moni kokoomusnuori on lähtenyt näiden kautta mukaan toimintaan ja myös monet nykyiset nuorten tiimini tekijät ovat tulleet ensin PP-iltoihin mukaan, kertoi Heinonen.

Lopen Pizzaa ja Politiikkaa -ilta jatkui perjantaina kauniin kevätillan siivittämänä. Nuoret suunnittelivat samalla jo myös lauantain Lopen Vaalilauantai -tapahtuman ohjelmaa.

-Lauantaina kahvilalla teemme kasvomaalauksia, Rosa on tehnyt kuhakeittoa ja myös kahvit totta kai on tarjolla ja kello 14 esiintyy itse Erkki Liikanen, kertoivat Lopen Kokoomusnuoret, jotka saavat päivällä avukseen myös Lopen Kokoomuksen aktiiveja ja Timon Tiimiläisiä. Kansanedustaja Timo Heinonen on paikalla 6.4.2019 kahvilalla noin kello 12.30 alkaen.

Kommentit