Lopen Kokoomus tukee yksimielisesti Karoliina Viitasta Lopen kunnanjohtajaksi

Uutiset, lauantaina 30.04.2011

Lopen Kokoomuksen valtuustoryhmä päätti yksimielisesti tukea Karoliina Viitasta Lopen kunnanjohtajaksi. Paraikaa vuoden määräaikaista kunnanjohtajuutta hoitava Viitanen oli jokaiselle kokoomuksen kymmenelle valtuutetulle helppo ja varma valinta. Ennen lopullista päätöstä kokoomuslaiset halusivat kuulla kunnanjohtajan valintatyöryhmän esityksen joka sekin oli yksimielinen Viitasen hyväksi.

– Ryhmämme oli täysin yksimielinen. Meillä ei ole missään asiassa ei siis tässäkään minkäänlaista ryhmäpäätöstä vaan jokainen sai itse tehdä valintansa. Tottakai olen iloinen, että kokoomuslainen valtuustoryhmä löysi yhteisen ehdokkaan ja olemme vahvasti yksimielisesti nyt Karoliina Viitasen valinnan kannalla, kertoi Lopen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen joka oli mukana myös kaikkien puolueiden yhteisessä haastatteluryhmässä.

Heinonen kertoi haastatteluryhmän olleen myös täysin yksimielinen haastattelujen jälkeen ja esittäneen kunnanhallitukselle ja sitä kautta valtuustolle Viitasen valintaa Lopen kunnanjohtajaksi.

– Karoliina Viitanen on hoitanut Lopen kunnanjohtajan tehtävää jo vuoden ja kokemukset ovat erittäin rohkaisevia. Näytöt puhuvat puolestaan ja hakuprosessi vain vahvisti tätä käsitystä. Meillä on erinomainen ja osaava ja työhönsä hyvin sitoutunut kunnanjohtajana ja sellaisesta kannattaa näinä päivinä pitää kiinni. Viitasen tyyliselle johtajalle on ottajia vaikka kuinka, totesi Heinonen.

Lopen Kokoomuksen valtuustoryhmässä on 10 jäsentä. Kymmenen valtuutetun yhtenäinen ryhmä on vahva tuki Viitasen valinnalle 35 valtuutetun Lopen kunnanvaltuustossa.

– Itse uskon, että Karoliina Viitanen tehtävään valitaan. Olemme käyneet runsaasti taustakeskustelua eri valtuutettujen kanssa ja myös kuntalaisten ja kunnanhenkilöstön kanssa, kertoi Heinonen.

Lopen kunnanjohtaja valitaan kesäkuun kunnanvaltuustossa. Hän seuraa tehtävässä Voitto Saranevaa, Ilkka Salmista ja Karoliina Viitasta.

Kommentit