Lopen Kokoomus kesäisissä tunnelmissa Riihisalossa

Uutiset, perjantaina 07.08.2009

Lopen Kokoomus kokoontui perinteiseen kesäkokoukseensa Riihisaloon viime viikon perjantaina. Perinteisesti kesäkokouksessa on ollut hieman laajemmassa keskustelussa asioita, jotka kullakin kertaa ovat vaatineet huomiota. Tällaisia ovat olleet aiemmin mm. kunnallisvaaliohjelma sekä kunnan säästötoimet. Tälläkin kertaa kokoomuslaiset kokoontuivat keskustelemaan kunnan ajankohtaisista asioista, mm. elinkeinopolitiikasta, kaavoituksesta, kouluverkosta, mutta myös Lopen seurakunnan ajankohtaisista aiheista.

Tällä kertaa kesäkokouksessa käsiteltiin myös Yrittäjien markkinatapahtumassa kerätyt palautteet, joita kertyikin mukavasti. Osa kehitysideoista jouduttiin jättämään odottamaan parempia aikoja, kunnan taloustilanne huomioon ottaen. Muutamia pienempiä ehdotuksia otettiin kuitenkin huomioon, ja niitä lähdetään toteuttamaan.

– Olin erittäin tyytyväinen kesäkokouksemme antiin. Samalla sovimme, että kokoonnumme uudestaan laajempaan keskustelupalaveriin syksymmällä, kun ensi vuoden talousarvion koukerot alkavat selvitä. Henki on porukallamme ollut hyvä ja tuntuu, että vahva yhteinen käsitys löytyy, kertoi Lopen Kokoomusta luotsaava Timo Heinonen.

Lopen Kokoomuksen kesäkokoukseen on tavanmukaan aina kutsuttu mukaan kaikki Lopen kokoomuksen luottamushenkilöt, mutta myös kaikki kokoomuksen jäsenet sekä kokoomusta kannattavat. Tämä onkin tuonut keskusteluihin aina paljon uusia näkökulmia.

– Nämä laajemmat keskustelut mm. eri hallintokuntien ajankohtaisista asioista ovat olleet erittäin antoisia. Nytkin esille nousi monia sellaisia asioita joita on syytä pohtia vielä budjettia laadittaessa, totesi kokoomuslainen Lopen kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Saija Grönholm.

Kommentit