Lopen Kokoomus keräsi kuntalaisten toiveita – Yrittäjien markkinoilla riitti vilskettä

Uutiset, sunnuntaina 29.07.2012

Lopen Kokoomus osallistui omalla tapahtumateltallaan Lopen Yrittäjien Markkinoille ja Rompetorille. Koulukeskukseen siirretty tapahtuma ylitti kaikki odotukset ja tapahtuma keräsikin kesän parhaan yleisön. Kauppa kävi ja ihmiset nauttivat myös kesän helteisimmästä päivästä. Kokoomuksen teltalla koko pitkän päivän hääräsi myös kansanedustaja Ben Zyskowicz yhdessä paikallisten kokoomuslaisten kanssa.

– Hienot tapahtuma. Väkeä oli todella paljon ja kokoomuksen teltalla pysähtyi kivasti ihmisiä. Muutama helsinkiläinenkin, hymyili Ben Zyskowicz onnistuneen markkinapäivän jälkeen.

Lopen Kokoomuksen teltan järjestelyistä vastasi Sirpa Hopearuoho ja päivän aikana teltalla kuntalaisten tavattavissa oli parisenkymmentä Lopen kokoomuslaista.

– Saimme kerättyä paljon kuntalaisilta ja vapaa-ajanloppilaisilta toiveita Lopen kehittämiseksi. Olemmekin ottaneet syksyn kuntaavaalien yhdeksi pääteemaksi sen miten Lopesta tehdään yhdessä entistä parempi, paljasti kansanedustaja ja Lopen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen.

Kokoomuslaiset keräsivätkin keskusteluista toiveita ja ideoita ja niitä tullaan käyttämään syksyn kuntavaaleissa ja tulevaisuudessakin. Muutama idea oli suoraan toteuttamiskelpoisiakin ja konkreettisia ja niitä luvattiin viedä eteenpäin jo tänä vuonna.

Kokoomuksen teltalla ahkeroivat myös Lopen Kokoomusnuorten aktiivit Sonja Hopearuoho ja Essi Tuomenoja. Sekä uutena mukaan toimintaan ja syksyn kuntavaaleihin lähtenyt Konsta Honkala. Lisäksi kuntavaaleihin lähtee kokoomusnuorista myös Laura Yrjö-Koskinen. Nuorten vastapainona mukana olivat myös Lopen Kansalliset Seniorit.

– Meillä on hirveän hyvä yhteishenki ja se näkyy siinä, että mukana on ennätysmäärä nuoria ja sitten myös paljon aktiiveja pitkänlinjan tekijöitäkin, pohtivat teltalla puuhanneet.

Markkinapäivä päättyi Ben Zyskowiczin osalta lettukahville Lopen Yrittäjien teltalle yhdessä Tiina Seppälän kanssa. Herkuttelutuokion jälkeen Zyskowicz sai vielä kotiin viemisiksi suuren korin loppilaista lähiruokaa Antti Mikkolalta.

– Haluan vielä tätäkin kautta kiittää Lopen Yrittäjiä hienosta tapahtumasta. Tällaisia Suomen kesä kaipaa, totesi Ben Zyskowicz.

Kommentit