Lopen Kokoomus 90-vuotta Juhlakahvit ja koulureppukeräys Yrittäjien markkinoilla sunnuntaina

Uutiset, maanantaina 20.07.2009

Lopen Kokoomuksen 90. juhlavuosi jatkuu sunnuntaina, kun vuorossa on 90-vuotisjuhlakahvit Lopen torilla Yrittäjien Rompe ja Markkinatori -tapahtumassa. Kahvitarjoilu alkaa sunnuntaina 26.7.2009 kello 11 jatkuen koko vilkkaan markkinapäivän iltapäivään kello 16 asti. Samalla Lopen Kokoomus käynnistää juhlavuotensa hyväntekeväisyyskeräyksen Viipurin katulasten hyväksi.

– Syksyn tullen monessa perheessä on jälleen ”paineita” vaihtaa ihan hyviäkin koulureppuja uusiin. Vanhoille käytöstä nyt poistuville koulurepuille on paljon käyttöä ja me olemmekin sopineet niiden toimittamisesta Viipurin katulapsiprojekteihin, kertoi Lopen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen.

Heinonen totesikin, että käytöstä poistuva ehjä koulureppu onkin mitä mainioin ”lahjaidea” juhlakahville tuleville.

– Lahjaa ei tarvita, mutta tällainen eteenpäin menevä pieni ”lahja” on tervetullut. Repuista on kova pula naapurissamme ja meidän on tarkoitus toimittaa reppuvuori eteenpäin koulujen alun aikaan, lisäsi Tiina Seppälä, joka toimii Lopen Kokoomuksen sihteerinä.

Juhlakahvilla on mahdollisuus tavata loppilaisia kuntapäättäjiä ja kertoa terveisiä ja toiveita kotikunnan tai lomakunnan kehittämiseksi. Lopen kokoomus tulee kesäkokouksessaan käsittelemään jätetyt toimenpide-esitykset ja ryhtymään toimeen niiden suhteen. Lopen kansanedustaja Timo Heinonen on markkinoilla paikalla vasta iltapäivällä työmatkan takia.

– Pääsen itse Lopelle vasta iltapäivällä kolmen maissa. Mutta siitä eteenpäin on aikaa ja mielelläni juhlakahveja juonkin, hymyili Timo Heinonen, mutta muistutti, että paikalla on koko päivän kunnan eri hallintokuntien luottamushenkilöitä sekä seutukunnallisia ja maakunnallisia toimijoita.

– Keräämme ideoita ja ajatuksia Lopen kehittämiseksi juhlakahvien lomassa. Näin voimme yhdessä kehittää kotikuntaamme ja sen palveluita käyttäjien toiveiden mukaisiksi. Mutta kahville voi toki poiketa vain hyvän kahvin ja herkullisen pullan sekä markkinatunnelmankin takia. Ihan jokainen on lämpimästi tervetullut, toivotti valtuustoryhmää johtaja Eeva Pyhälammi.

Kommentit