”Kalle Keskinen ansaitsee tällaisesta suuren sulan” – Timo Heinonen ihasteli Britney Spearsin huikeaa sirkusta

Uutiset, perjantaina 17.07.2009

Kansanedustaja Timo Heinonen oli yksi hämmentyneistä Hartwall Arenan vieraista kun Britney Spears veti maamme suurimman hallin ääriään myöten täyteen. Speed Promotioninsin Suomeen tuoma Spearsin Circus-kiertue hurmasi väen vaikka valtaosa musiikista tulikin playbackinä. Täysi sirkus klovneineen, taikureineen ja strapetsitaiteilijoineen sai monen haukkomaan henkeä.

– Täytyy myöntää, että en tällaista ole koskaan ennen nähnyt ja kokenut. Aivan fantastinen show jossa riitti kuultavan lisäksi myös nähtävää. Mietinkin mitäköhän Lontoon Jackson keikat olisivatkaan tuoneet kun tämäkin oli jo tällainen, totesi Timo Heinonen huikean show jälkeen ja kiitteli konsertin tuottajaa Kalle Keskistä.

– Kallen (Keskinen) tapaisia rohkeita ehkä joskus hullunkin rohkeita tekijöitä maamme tarvitsee. Tämänkin loppuunmyydyn shown yleisöä kun katseli niin tästäkin nautti aikalailla laaja ja hyvinkin erilainen yleisöjoukko.

Heinonen kertoi kesään mahtuvan lukuisia konsertteja, kesätapahtumia ja kesäteattereita. Ensi viikolla Heinonen matkustaa yrittäjien kanssa Päijät-Hämeeseen Heinolan kesäteatteriin.

– Taidamme jälleen päästä viime kesän lukemiin kesäteattereissakin. Niihin tulee yksinkertaisesti himo kun näkee toinen toistaa upeampia näytelmiä. Tämän kesän ykkönen on edelleen kuitenkin kotikuntamme Viulunsoittaja Katolla. Ilman mitään kotiinpäin vetoakaan, totesi Heinonen.

Kommentit